Dětská neděle s filmem Sammyho dobrodružství 2 v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Tuto neděli bude v CineStaru zahájena velká záchranná mise.

 

Již podruhé se můžeme setkat s roztomilým malým želvákem Sammym. Tato okatá animovaná postavička a jeho kamarádi okouzlí především malé diváky. Zpříjemněte svým dětem čekání na Štědrý den a vyrazte s nimi během třetího adventního víkendu do kina. Poslední letošní dětská neděle proběhne ve všech multikinech sítě CineStar 16. prosince 2012 s předpremiérou snímku Sammyho dobrodružství 2.

Co: Dětská neděle s filmem Sammyho dobrodružství 2

Kdy: 16. prosince 2012

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

[singlepic id=2967 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse Sammyho dobrodružství 2:

Sammy a Ray, dva nerozluční želví přátelé, si užívají života u korálového útesu. Jednoho dne je však uloví pytlácká loď a oni se ocitnou v zajetí ohromného akvária v Dubai. Želvy se ovšem jen tak nevzdávají a za pomoci svých mláďátek Rickyho a Elly jsou rozhodnuti dokázat nemožné a dostat se zpět na svobodu.

Režie: Ben Stassen

Hrají: Isabelle Fuhrman, Pat Carroll, Carlos McCullers II, Cinda Adams, Dino Andrade, Chris Andrew Ciulla, Wesley Johnny, Silje Reinåmo, Douglas Ryan Roth, Michael Sun Lee, Joe Thomas, Billy Unger, Willie James Warren Jr.

Premiera v ČR: 27. 12. 2012 (H.C.E.)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací