Soutěž o luxusní ceny k filmu Pí a jeho život

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Nechte se okouzlit magickou soutěží s Pí.

 

 

Již tento týden se v kinech objeví unikátní filmové zpracování knihy kanadského spisovatele Yanna Martela Pí a jeho život. V hlavních rolích se nám představí zvířata, duchovno a mladý hrdina Piscine Molitor Patel. Pokud se nemůžete vizuálních hodů dočkat, můžete si několik chvil zpříjemnit lákavou soutěží o tematicky laděné nadité balíčky.  Z výher, které do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s., se budou radovat celkem tři šťastní soutěžící. Chcete-li se o filmu před návštěvou kina dozvědět trochu více, můžete se začíst do naší recenze a preview. Jste zvědaví na soutěžní otázku?

 

 [singlepic id=2982 w=260 h=260 float=right] Výherní balíček Pí a jeho život obsahuje:

– poznámkový blok s pevnou vazbou (formát A5)
– náramek v kovové krabičce s potiskem
– tričko s grafikou filmu

 

Soutěžní otázka zní:

„Který den v týdnu byla na stránkách www.cervenykoberec.cz publikována recenze k filmu Pí a jeho život?  „

 

Svoje odpovědi můžete zasílat prostřednictvím soutěžního formuláře od 17. 12. do 30. 12. 2012.

[soutěž byla ukončena]

[singlepic id=2929 w=200 h=200 float=right]Oficiální synopse filmu Pí a jeho život:

Neuvěřitelné dobrodružství

Chlapec, tygr a moře. To jsou hlavní hrdinové neuvěřitelného příběhu, který nejprve převálcoval svět na stránkách knížky a teď se to chystá zopakovat filmovou verzí. Předpoklady má obrovské, režie se totiž ujal oscarový Ang Lee, tvůrce legendárního Tygra a draka, který i s pomocí 3D vyčaroval tomuto dobrodružnému filmu snový vizuální kabát, jemuž by byla chyba odolat. Hlavní hrdina Pí vyrůstal v indické zoologické zahradě, kterou založil jeho otec. Možná by exotickou živnost převzal, kdyby se rodina nerozhodla přestěhovat do studené Kanady, i s některými zvířaty, jejichž prodejem si chtěli zajistit snazší start v nové zemi. Proti tomu se ovšem postavily přírodní živly, které jedné bouřlivé noci potopily nákladní loď, na níž se Pí s rodiči a bratrem plavil. Chlapec se šťastnou náhodou ocitl v záchranném člunu, který zůstal uprostřed oceánu jako jediná připomínka katastrofy. Nezachránil se však sám, spolucestující tvořili poraněná zebra, hyena, samice orangutana a Richard Parker. To nebyl další přeživší člověk, ale mohutný bengálský tygr, který si rozhodně nemyslel, že by se v nouzových podmínkách mělo něco měnit na přirozeném průběhu potravního řetězce. Tak začala neskutečná plavba, během níž se chlapec musel proměnit v muže, aby dokázal obstát v konkurenci jednoho z největších predátorů naší planety a přežít strastiplnou pouť k pevnině.

O knižní předloze Yanna Martela se léta tvrdilo, že je nezfilmovatelná. Příběh, který se odehrává na ploše tří kontinentů, dvou oceánů a bohaté imaginace, v němž jsou hlavními postavami kluk a tygr, se však pod Leeovým režijním vedením proměnil v klenot. Z nenatočitelného příběhu se stalo vzrušující výpravné dobrodružství plné magických obrazů a provokativních témat. Jistě pomohlo i to, že pro autora Martela byl režisér Ang Lee tou nejlepší volbou. „Dokáže točit emocionálně velmi silné příběhy bez ohledu na to, zda jde o intimní filmy jako Zkrocená hora nebo Ledová bouře, nebo spektakulární kousky typu Tygr a drak. A přesně takový přístup Pí a jeho život potřeboval. Je to intimní drama mladého muže, který ztratil rodinu, ale musí se přes to přenést kvůli dobrodružstvím a neskutečným výzvám osudu, jimž musí čelit.

Režie: Ang Lee

Hrají: Rafe Spall, Andrea Di Stefano, Gérard Depardieu, Suraj Sharma, Irrfan Khan, Ayush Tandon, Gautam Belur, Adil Hussain, Tabu, James Saito, Jun Naito, Vibish Sivakumar, Mohd Abbas Khaleeli, Ayan Khan

Premiera v ČR: 20. 12. 2012 (Bontonfilm)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Pí a jeho život:

1. Soutěž probíhá v období od 17. 12. 2012 do 30. 12. 2012 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni tři výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 17. 12. 2012

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací