Nový trailer Pacific Rim z CES 2013

[singlepic id=2243 w=120 h=120 float=left] Lepší pohled na příšery Kaiju a roboty Jaegers.

 

 

V americkém Las Vegas v těchto dnech probíhá veletrh Consumer Electronics Show (CES), který je jednoznačně každoročně největší událostí ve spotřební elektronice. Warner Bros. připravil pro prezentaci Qualcommu nový trailer k Pacific Rim, za kterým stoji režisér Guillermo del Toro. V druhém traileru v pořadí se nám dostává mnoho nových zaběrů a vše vypadá oproti prvnímu o poznaní lépe. Film má naplánovanou českou premiéru na 11. 7. 2013.

 

Oficialni synopse filmu Pacific Rim:

Z moře se vynoří obrovské příšery Kaiju a pustí se do války s lidstvem, která si vyžádá milióny životů a lidstvo na roky zatíží. Pro boj s Kaiju byla vyvinuta speciální zbraň: masivní roboti zvaní Jaegers, kteří jsou simultánně ovládáni dvěma piloty, jejichž mozky jsou propojeny neurálním mostem. Jenže i tihle roboti se tváří v tvář nezničitelným Kaiju zdají být téměř bezmocní. Na pokraji porážky nakonec síly bránící lidstvo nemají jinou možnost než obrátit svoji naději směrem ke dvěma nečekaným hrdinům: bývalému pilotovi (Charlie Hunnam) a nezkušenému nováčkovi (Rinko Kikuchi), kteří se dají dohromady, aby společně řídli slavného, nicméně zároveň zjevně zastaralého Jaegera. Společně budou čelit hrozící apokalypse jako poslední naděje lidstva.

 

CES 2013 trailer Pacific Rim: 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací