Soutěž o audioknihu Eragon

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Zaposlouchejte se do fantasy bestselleru díky soutěži na Červeném koberci.

 

Milujete knihy? Rádi se ponoříte do zcela jiného světa a objevujete jeho zákoutí? Jestliže ano, zajisté vás nová soutěž na Červeném koberci zaujme. Fantasy žánr se stává čím dál tím oblíbenější a proto jsme pro vás ve spolupráci s Audioteka.cz přichystali opravdovou lahůdku. Fantasy bestseller o chlapci, drakovi a neuvěřitelném dobrodružství, který si podmanil miliony čtenářů po celém světě. Jeden z vás se již brzy bude moci vydat vstříc neznámému s Eragonem, věrnou dračicí Safirou a moudrým průvodcem. Audioknihu Eragon ve formátu MP3 z nabídky Audiotéka.cz na svou Poličku získá ten z vás, který správně odpoví na soutěžní otázku a bude mít kapku štěstí.

 [singlepic id=3240 w=230 h=230 float=right]

 Eragon:

  • formát: audiokniha
  • autor: Christopher Paolini
  • interpret: Martin Stránský
  • délka: 18 hod. 44 min.
  • žánr: fantasy, sci-fi

 

Soutěžní otázka zní:

Ve filmovém zpracování knihy Eragon hrál vynikající herec Jeremy Irons. Již 14. února se s ním potkáme v novém fantasy dobrodružství, v jakém?

 

Svoje odpovědi můžete zasílat prostřednictvím soutěžního formuláře od 23. 1. do 17. 2. 2013.

 

Soutěžní formulář:

[soutěž je ukončena]


[singlepic id=2585 w=160 h=200 float=left]Audiotéka.cz od října 2011 nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice a ve své nabídce má přes 1200 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel na stránkách audioteka.cz buduje vlastní sbírku audioknih, ke které může přistupovat z mobilního telefonu, tabletu či počítače.

[singlepic id=3241 w=90 h=200 float=right]Zakoupené audioknihy je možné opakovaně stahovat a uživatel tak nemusí myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet díky nabídce kapitoly zdarma u většiny audioknih.

 

Audiotéka.cz nabízí:

  • 1200 audioknih ke stažení v celkové délce více než 3200 hodin mluveného slova.
  • Možnost bez rizika vyzkoušet službu i konkrétní audioknihu díky ukázkám a kapitolám zdarma.
  • Online platební metody a SMS platby, poslech okamžitě po nákupu, žádné čekání.
  • Aplikace pro mobilní telefony zdarma (iPhone, Android, Windows Phone 7).
  • Moje Polička – koupené audioknihy dostupné vždy a odkudkoliv na serverech,
  • Uživatel si buduje vlastní virtuální knihovnu, má možnost opakovaného stažení.

 


 Pravidla soutěže o audioknihu Eragon:

1. Soutěž probíhá v období od 23. 1. 2012 do 17. 2. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správné odpovědi na položenou otázku prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosován jeden výherce. Ten obdrží poukaz na stažení audioknihy zdarma ve formátu MP3 z nabídky Audiotéka.cz .

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude k dispozici ke stažení ve formátu MP3 ze serveru Audiotéka.cz, kterému bude předána e-mailová adresa výherce. Účastník soutěže toto bere na vědomí a akceptuje.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb, jiných osob ani cizích serverů a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou, při osobním převzetí nebo jiném způsobu doručení. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 23. 1. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací