Pohádkové odpoledne s filmem Čtyřlístek ve službách krále v Premiere Cinemas Park Hostivař

[singlepic id=2376 w=120 h=120 float=left]Čtyřlístek to roztáčí ve velkém.

 

Kdo by hádal, že o to uspořádat akci s ikonickým Čtyřlístkem ve službách krále bude mezi multikiny velký zájem, rozhodně by vyhrál. Obyvatelé Prahy a přilehlého okolí budou mít 27. ledna 2013 možnost volby. Buď se můžete vydat do CineStar na již tradiční a oblíbenou Dětskou neděli nebo zavítat do nejnovějšího pražského multikina Premiere Park Hostivař rovnou na celé pohádkové odpoledne. Kromě předpremiéry filmu ve 14:00 a 14:30 hodin se budete moci setkat s herci, kteří propůjčili postavičkám svůj hlas (Tereza Bebarová, Bohdan Tůma, Ondřej Brzobohatý, Miroslav Táborský, Anna Brousková) a získat od nich drahocenný autogram. Navíc na malé návštěvníky čeká spousta her a soutěží. Předprodej vstupenek byl již zahájen.

 

Co: Pohádkové odpoledne s filmem Čtyřlístek ve službách krále

Kdy: 27. ledna 2013

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: Premiere Cinemas

 


Aktualizováno:

Z důvodu posunutí premiéry filmu Čtyřlístek ve službách krále proběhne Pohádkové odpoledne s malou změnou. Místo plánované pohádky se bude promítat jiný dětský film za snížené vstupné. Peníze za již koupené vstupenky na Čtyřlístek budou vráceny. Celá akce by měla příští měsíc proběhnout znovu.

 

[singlepic id=2934 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse Čtyřlístek ve službách krále:

Po více než čtyřiceti letech od zrodu prvního legendárního českého komiksu ČTYŘLÍSTEK (první vydání vyšlo v roce 1969) se chystají oblíbené postavičky Fifi, Myšpulín, Bobík a Pinďa zaútočit i na naše kina v kresleném filmu ze současné i rudolfínské doby pod názvem ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE. Výtvarníkem je duchovní otec Čtyřlístku Jaroslav Němeček, scénáře se ujali manželé Hana a Josef Lamkovi, režii má Michal Žabka.

Režie: Michal Žabka

Hrají: Petr Nárožný, Martha Issová, Pavel Kříž, Kryštof Hádek, Martin Písařík, Ota Jirák, Tereza Bebarová, Jiří Lábus, Karel Heřmánek, Bohdan Tůma , Ondřej Brzobohatý , Vladimír Brabec, Jan Přeučil, Dalimil Klapka, Tomáš Juřička, Vladimír Javorský, Otakar Brousek st.

Premiera v ČR: 31. 1. 2013 (CinemArt)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací