Soutěž o beautiful ceny k filmu Nádherné bytosti

souteze_cerveny_koberec_bannerVyhrajte jeden z pěti velkých balíčků kosmetiky Essence.

Kdy jindy než v únoru by měl započít příběh plný lásky. Romance mezi středoškolákem Ethanem a magicky krásnou Lenou si získala již mnoho srdcí vášnivých čtenářů. Nechte se i vy vtáhnout 14. 2. 2013 do světa plného kouzel a nečekaných odhalení filmem Nádherné bytosti. Pokud toužíte okouzlit svého vyvoleného stejně, jako hlavní hrdinka příběhu nebo se jen zkrášlit sobě pro radost, zapojte se do soutěže o pět velkých balíčků kosmetiky Essence. Předměty do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s., která snímek uvede do českých kin. Zpestřete si měsíc plný lásky a něžných polibků soutěží na Červeném koberci.

 

 

 

nadherne_bytosti_soutez_obr Pět šťastných výherců čeká:

– velký balíček kosmetiky Essence, který skrývá make-up, pilníky na nehty, laky na nehty, barevné pigmenty, prstýnky a mnoho dalšího

 

Soutěžní otázka zní:

„Koho můžete spatřit na druhé fotografii v galerii našeho preview k filmu Nádherné bytosti?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 4. 2. do 24. 2. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se na Nádherné bytosti – preview.

 

Soutěžní formulář:

[soutěž byla ukončena]

 

nadherne_bytosti_plakatOficiální synopse filmu Nádherné bytost:

Temná tajemství vyjdou na světlo

Sotva utichly dozvuky upíří ságy, míří do kin další výjimečná romance, která má také našlápnuto stát se fenoménem. Jejími protagonisty jsou obyčejný kluk jménem Ethan a záhadná kráska Lena, která má nadpřirozené schopnosti, jež však příliš nejdou dohromady s tak přízemním citem, jakým je láska.

Ethan (Alden Ehrenreich) je životní smolař. Po předčasné matčině smrti de facto přišel i o otce, protože ten se utápí v žalu a syn pro něj přestal existovat. Navíc žije v zapadákově jménem Gatlin County, kde je jeden den jako druhý a všechny nesmírně ubíjející. Místo zcela vystihuje Ethanův komentář: „V Gatlinu člověka nečeká žádné překvapení. Je to ta nejpitomější díra. Doteď jsem si to aspoň myslel. Zdá se ale, že jsem se sakra seknul…“

Zásadní změnu optiky prodělá Ethan díky nové spolužačce, krásné a tajemné černovlásce Leně Duchannesové (Alice Englert). Ethana na ní nejvíc fascinuje asi to, že ji zná, protože se mu opakovaně zjevovala ve snech. Lena to v Galtinu nebude mít lehké, protože na každého „cizáka“ se místní dívají skrz prsty. Ale protože je Lena neteř místního podivína Macona Ravenwooda (Jeremy Irons), je nenávist zdejších lidí přímo hmatatelná. Dívka si z nevraživosti domorodců nic nedělá, protože má mnohem větší trápení. Ona i její příbuzní jsou Zaklínači, mocné bytosti s pozoruhodnými schopnostmi. Nad Lenou ale visí temné prokletí a jí zbývá už jen sedmdesát pět dní do chvíle, která rozhodne o jejím osudu: Buď bude dostatečně silná a její moc se přidá na stranu dobra, anebo jí pohltí síly temnoty a ona se stane kněžkou zla jako její matka Sarafine (Emma Thompson). V zoufalé situaci najde pomoc tam, kde by ji asi nečekala. U smrtelníka jménem Ethan, který je ochoten ji hájit, i kdyby měl kvůli tomu položit vlastní život. Může síla lásky odolat mocné magii, které nad nimi oběma krouží?

Nádherné bytosti jsou první částí ságy „Kronika prokletých Zaklínačů“ autorek Kami Garciové a Margaret Stohlové, která se v kategorii knih pro teenagery stala celosvětovým bestsellerem.

Režie: Richard LaGravenese

Hrají: Emma Thompson, Thomas Mann, Viola Davis, Cameron M. Brown, Jeremy Irons, Justine Wachsberger, Emmy Rossum, Kyle Gallner, Alice Englert, Zoey Deutch, Margo Martindale, Alden Ehrenreich, Jackie Tuttle, Lance E. Nichols, Andrea Frankle, J.D. Evermore, Rachel Brosnahan, Teri Wyble, Camille Balsamo, Tiffany Boone, Lindsay Clift, Lucy Faust, Leslie Castay, Tim Bell

Premiera v ČR: 14. 2. 2013 (Bontonfilm)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Nádherné bytosti:

1. Soutěž probíhá v období od 4. 2. 2013 do 24. 2. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 4. 2. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací