Dětská neděle s filmem Hledá se Nemo 3D v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Vydejte se s pruhovanou rybičkou jménem Nemo na 3D podvodní dobrodružství.

[singlepic id=3290 w=260 h=200 float=right]Staří známí se nám po deseti letech vrací a představí se ve zcela jiném světle. Již roku 2003 jsme se seznámili s obyvateli Velkého korálového útesu a při putování potkali mnoho dalších pestrobarevných postaviček. Co myslíte, jak bude vypadat Nemo, Dory, Marlin a další ve 3D? Pokud jste na nový úhel pohledu zvědaví nebo si jen chcete vychutnat oblíbenou pohádku, nesmíte na Dětské neděli 10. února 2013 s filmem Hledá se Nemo 3D v CineStar chybět.

 

Co: Dětská neděle s filmem Hledá se Nemo 3D

Kdy: 10. února 2013

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

[singlepic id=3289 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse Hledá se Nemo 3D:

Film Hledá se Nemo, který byl oceněn Oscarem za nejlepší animovaný film, se vrací na velké plátno ve formátu 3D. V tomto ohromujícím podvodním dobrodružství s nezapomenutelnými postavami, humorem a upřímnými city nabízí studio Pixar zábavnou a poučnou cestu příliš starostlivého mořského klauna za ztraceným synem jménem Nemo. Od odloučení na Velkém korálovém útesu až k přistání v akváriu v zubní ordinaci v Sidney čeká oba série neuvěřitelných zážitků a úžasných setkání s podmořskými tvory.

Režie: Andrew Stanton

Hrají: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould, Willem Dafoe, Brad Garrett, Alison Janney ad.

Český dabing: Ivan Trojan, Barbora Munzarová, Jiří Macháček, Karel Heřmánek, Marek Páleníček

Premiera v ČR: 14. 2. 2013 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací