První dva obrázky z filmu Nymfomanka / Nymphomaniac

[singlepic id=3341 w=120 h=120 float=left] Erotická dobrodružství jedné ženy.

 

Nymfomanka je divoký a poetický příběh o cestě jedné ženy od narození k jejímu 50. roku. Příběh je vyprávěn hlavní hrdinkou – samu sebe označující nymfomankou Joe (Gainsbourg). Chladného zimního večera okouzlující starý mládenec Seligman (Skarsgård) najde Joe zbitou v uličce. Vezme ji k sobě domů, kde se stará o její zranění a ptá se na její život. Soustředěně poslouchá, jak Joe v 8 kapitolách vypráví svůj bujný a mnohotvárný život – bohatý ve vztazích a navazujících událostech.

Režisér Lars Von Trier nás chce opět šokovat. Tentokrát by to mělo být snímkem Nymfomanka. A již samotný název leccos vypovídá. V hlavní roli se představí Charlotte Gainsbourg a Stellan Skarsgård, v dalších potom nás čekají jména jako Shia LaBeouf, Willem Dafoe, Uma Thurman, Connie Nielsen nebo Christian Slater.

Film bude existovat ve verzi hard-core a soft-core. Česká premiéra je naplánovaná na 30. května 2013, i když zatím nevíme, na kterou ze zmíněných verzí se můžeme těšit.

 

Foto Nymfomanka (Nymphomaniac):

[singlepic id=3342 w=500 h=400 float=center]
[singlepic id=3343 w=500 h=400 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací