4. ročník Mezinárodního filmového festivalu CINEMA MUNDI v Brně

[singlepic id=1810 w=120 h=120 float=left]Nenechte si ujít desítky „oscarových“ filmů a další lahůdky.

 

Již tradičně se na přelomu února a března sjedou do Brna všichni milovníci kvalitních filmů. MFF CINEMA MUNDI nabídne všem zájemcům možnost poznat na vlastní oči a uši snímky, které se ucházely o oscarové nominace v kategorii Nejlepší cizojazyčný film, latinskoamerickou komediální tvorbu ze států Mexiko, Brazílie a Argentiny a samozřejmě nebudete ani letos ochuzeni o výběr absolutních es z Oscarů a Českých lvů 2012.

[singlepic id=3344 w=400 h=300 float=right]Čtvrtý ročník prestižního filmového festivalu bude zahájen ve středu 27. února 2013 na náměstí Svobody v 17:00 a ve Velkém Špalíčku, kde nebude chybět patron festivalu Bolek Polívka. Startovním snímkem festivalu byla zvolena romantická komedie Terapie láskou, jejíž předpremiéru si budete moci ve Velkém špalíčku tento den od 18:00 hodin vychutnat.

Každý rok se festivalu účastní exkluzivní hosté, kteří se rádi podělí o svoje profesní zážitky a zkušenosti. Prozatím svoji účast na 4. ročníku MFF CINEMA MUNDI potvrdili Iveta Grófová (režisérka slovenského filmu Až do mesta Aš), João Canijo (režisér portugalského filmu Krev mojí krve) a Mike Magidson (režisér grónskeho filmu Inuk).

 

Co: MFF CINEMA MUNDI

Kde: Brno – Cinema City Velký Špalíček, kino Lucerna a Art, Divadlo Bolka Polívky a Divadlo Šansonu

Kdy: 27. 2. – 6. 3. 2013

Podrobnosti: MFF CINEMA MUNDI

Program: CM – program

Ceník:

Základní vstupné 100 Kč
Studenti, senioři, ZTP 80 Kč
Festival pass (4 + 1 zdarma) 400 Kč
Festival pass studenti (4 + 1 zdarma) 320 Kč
Promítání pro školy 60 Kč
Latinskoamerické komedie 60 Kč

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací