Dětská neděle s filmem Čtyřlístek ve službách krále v CineStar – druhý pokus

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left]Poslední únorová neděle bude v CineStaru patřit Fifince, Myšpulínovi, Bobíkovi a Pinďovi.

Čtyřlístek ve službách krále snad konečně dorazí do českých kin. Jeho oficiální premiéra byla na poslední chvíli přesunuta z 31. 1. 2013 na 28. 2. 2013, což přineslo mnoho komplikací a zrušených plánů. Ovšem, každý si zaslouží druhou šanci a roztomilé kvarteto z Třeskoprsk není výjimkou. Již 24. února se mohou všichni malí diváci těšit na oblíbenou CineStarskou Dětskou neděli s dárky, tombolou a celou řadou malých či větších překvapení.

 

Co: Dětská neděle s filmem Čtyřlístek ve službách krále

Kdy: 24. února 2013 

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

[singlepic id=2934 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse Čtyřlístek ve službách krále:

Po více než čtyřiceti letech od zrodu prvního legendárního českého komiksu ČTYŘLÍSTEK (první vydání vyšlo v roce 1969) se chystají oblíbené postavičky Fifi, Myšpulín, Bobík a Pinďa zaútočit i na naše kina v kresleném filmu ze současné i rudolfínské doby pod názvem ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE. Výtvarníkem je duchovní otec Čtyřlístku Jaroslav Němeček, scénáře se ujali manželé Hana a Josef Lamkovi, režii má Michal Žabka.

Režie: Michal Žabka

Hrají: Petr Nárožný, Martha Issová, Pavel Kříž, Kryštof Hádek, Martin Písařík, Ota Jirák, Tereza Bebarová, Jiří Lábus, Karel Heřmánek, Bohdan Tůma , Ondřej Brzobohatý , Vladimír Brabec, Jan Přeučil, Dalimil Klapka, Tomáš Juřička, Vladimír Javorský, Otakar Brousek st.

Premiera v ČR: 28. 2. 2013 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací