Našrot / 21 and Over – recenze

[singlepic id=3489 w=200 h=200 float=left]Pouze na vlastní nebezpečí.

 

Pamatujete si, jaké to bylo, když jste slavili 18. narozeniny? Alkohol, cigarety, návštěva sex shopu, řízení automobilu a mnoho dalších svůdných, ale i zhoubných lákadel se vynořilo ze tmy. V Americe to mají trochu jiné. Legální alkoholové opojení a noční kluby se stávají možnými až v 21. Jeff Chang (Justin Chon) si svůj vstup do hříšného světa dospělých pamatovat nebude a možná je to dobře.

Jon Lucas a Scott Moore se zřejmě rozhodli uplatnit svoje scénáristické zkušenosti ze snímku Pařba ve Vegas a vrhli se na novou komedii Našrot, kde si sedli i do režisérských křesel. Inspirace výše zmíněným snímkem je jasně viditelná na první pohled. Máme tu partičku kamarádů, kteří se sešli, aby oslavili Jeffovy jednadvacetiny. Má to ovšem háček, oslavenec se druhý den ráno musí dostavit na důležitý pohovor.

Jak už to tak bývá, trojice mladíků to tak trochu přežene s alkoholem a začíná Mission Impossible: Jak dostat do němoty zpitého studenta domů, i když nikdo netuší, kde vlastně bydlí. V tu ránu se začnou dít podivuhodné a hlavně nechutné věci. Prapodivné studijní spolky, vyšinuté feministky, úchylní vedoucí, ale i zvířata utržená ze řetězu. Příležitostí ke smíchu je nám ovšem servírováno málo, vícekrát si zakryjete zděšením ústa. Nebo si myslíte, že je zábavný pohled na francouzsky se líbající dvojici chlapů (Miles Teller, Skylar Astin) s ponožkou nasunutou na intimních partiích, zpomalené a do detailů podané zvracení při jízdě na mechanickém býkovi či bizona narážejícího do vřeštících studentů bez kapky slitování?

Jestliže se odhodláte na Našrot zajít do kina či si ho pustit doma v obyváku na DVD, budete nuceni sledovat neoriginálně zpackanou narozeninovou pařbu, která není pro osoby se slabším žaludkem vhodná. Několik zatoulaných opravdu vtipných scének nevyváží kopu trapností, které se na vás z plátna či obrazovky budou valit. Dovolím si hádat, že stejně jako mě i vám se bude hlavou honit myšlenka: „Chudáci herci.“

Já tak rád trsám, trsám…

[singlepic id=3469 w=400 h=300 float=center]

„Ti povídám, byl táááákhle velkej!“

[singlepic id=3470 w=400 h=300 float=center]

Doklady noste vždy na dobře dostupném místě.

[singlepic id=3473 w=400 h=300 float=center]

0%

Jestliže se odhodláte na Našrot zajít do kina či si ho pustit doma v obyváku na DVD, budete nuceni sledovat neoriginálně zpackanou narozeninovou pařbu, která není pro osoby se slabším žaludkem vhodná. Několik zatoulaných opravdu vtipných scének nevyváží kopu trapností, které se na vás z plátna či obrazovky budou valit.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací