Pár nenormálních aktivit / A Haunted House – recenze

[singlepic id=3648 w=200 h=200 float=left]Domácí kamerový systém odhalí nejednu zvrhlou aktivitu.

 

Jsou filmy, od kterých toho moc neočekáváte, ale v kině vás mile překvapí. Pár nenormálních aktivit tímto případem rozhodně nejsou. Spíše naopak, je-li to vůbec možné. Podobnost s filmovou sérií Scary Movie není pouze náhodná, protože i v tomto „bláznivém“ počinu má prsty tvůrce Marlon Wayans.

O tom, že nastěhovat si přítelkyni do svého staromládeneckého hnízdečka není zrovna šťastný nápad, se na vlastní kůži přesvědčí Malcolm (Marlon Wayans). Za Kishou (Essence Atkins) se táhne nejen smůla, razantní změna životního stylu, sexuální abstinence, ale i duch. Tím myslím nejen nadpřirozené bytosti, ale i ne příliš voňavé tělesné procesy. V boji s nenormální aktivitou v jejich domě jim přijde pomoci Dan z bezpečností služby (David Koechner), čtyřprocentní jasnovidec Chip (Nick Swardson) a svérázný otec Williams (Cedric the Entertainer).

I když má snímek pouze 86 minut, můžete si být téměř jisti, že se u něho budete nudit. V kině na nás po celou dobu sledování bude útočit domácí kamerou natáčený horor Paranormal Activity prošpikovaný nepovedenými gagy převážně zaměřenými na sex a neobvyklé sexuální praktiky. Lekce z Kámasútry v hlavní roli s plyšovými zvířátky nebo nedobrovolné anální praktiky nejsou ani vtipné, ani vzrušující, ale pouze trapné. Pokud si myslíte, že to nemůže být horší, věřte, že může. I tělesné exkrementy si najdou svých 5 minut slávy. Bohužel. Neoriginální, tisíckrát viděné, nezáživné a nechutné, to jsou přívlastky, které si snímek zaslouží a bezesporu mu je přiklepnete i vy. Výjimka může nastat pouze za předpokladu, že si při každém sprostém slově dáte panáka. V tomto případě bude snímek neskonale vtipný, ale rozhodně vám hrozí otrava alkoholem a okno velikosti výkladní skříně.

Máte-li dostatečně silný žaludek, můžete si nevábně vonící guláš Pár nenormálních aktivit pustit na DVD nebo Blu-ray, návštěva kina by byla velmi krutá, zejména pro vaši peněženku. Doufejme, že pravé Scary Movie s pořadovým číslem 5, které nás letos také čeká, dopadne o hodně lépe. Ani zde nás totiž Paranormal Activity nemine.
 
 

Ďábel má mnoho podob.

[singlepic id=3650 w=400 h=300 float=center]
 
 

Krásku na černém koni přijíždí zachránit okovaný princ.

[singlepic id=3653 w=400 h=300 float=center]
 
 

Víte, co je na plyšových milenkách nejlepší? Nežárlí!

[singlepic id=3656 w=400 h=300 float=center]
 
 

0%

Máte-li dostatečně silný žaludek, můžete si nevábně vonící guláš Pár nenormálních aktivit pustit na DVD nebo Blu-ray, návštěva kina by byla velmi krutá, zejména pro vaši peněženku. Doufejme, že pravé Scary Movie s pořadovým číslem 5, které nás letos také čeká, dopadne o hodně lépe. Ani zde nás totiž Paranormal Activity nemine.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací