Speciální premiéra filmu Hostitel v Premiere Cinemas

[singlepic id=2376 w=120 h=120 float=left]Seznamte se s další knihou Stephenie Meyerové v Premiere Cinemas.

Twilight sága se sice do kin jen tak nevrátí, jedině, že by se nějaký odvážlivec pustil do remaku. Ovšem Stephenie Meyerová ještě neřekla svoje poslední slovo. I její další kniha s názvem Hostitel se dočkala svého filmového zpracování, které 28. března 2013 oficiálně vstupuje do českých kin. Chcete-li zjistit, jaké to je, dělit se s někým dalším o svoje tělo, budete mít již brzy příležitost. Sci-fi dobrodružství si ovšem můžete okořenit i tombolou o lákavé ceny. Zajdete-li si na speciální premiéru Hostitele 28. 3. 2013 do Premiere Cinemas Park Hostivař, budete moci poškádlit štěstí a vyhrát knižní předlohu filmu či barevné kontaktní čočky.

 

Co: Speciální premiéra filmu Hostitel[singlepic id=3679 w=200 h=200 float=right]

Kdy: 28. března 2013

V kolik: 19:00

Kde: Premiere Cinemas – Park Hostivař

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti naleznete zde: Speciální premiéra filmu Hostitel v Premiere Cinemas

 

[singlepic id=2818 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Hostitel:

VĚŘIT. BOJOVAT. MILOVAT. JE TO NA TOBĚ.

Na Zemi se žije v míru. Nejsou války, ani hladomor. Lidé jsou čestní, zdvořilí a ušlechtilí. Svět nikdy nebyl dokonalejší. Ale už to není NÁŠ svět. Hostitel je nový příběh od autorky fenomenální ságy Twilight Stephenie Meyerové. A každý, kdo si sérii Twilight oblíbil, bude spokojený i teď. Příběh Hostitele se odehrává v nedaleké budoucnosti, kdy Země čelí mimozemské invazi, v hlavní roli ale zůstává láska a odhodlání za svou lásku bojovat, stěžejní postavou je pak mladá dívka na hraně dvou znepřátelených světů. „Hostitel je sci-fi pro všechny, kteří nemají rádi sci-fi,“ říká autorka knižní předlohy Stephenie Meyer.

Po úspěšné invazi teď Zemi kontrolují neviditelní mimozemšťané. Takzvané Duše přebírají kontrolu nad myslí člověka, používají jeho tělo a zdánlivě beze změny žijí jejich životy. Každý člověk se stane pro Duši pouhou schránkou a hostitelem.

Hlavní hrdinkou filmu je Melanie, mladá dívka, která patří mezi zbývající „divoké“ lidi a která se bezhlavě zamiluje do kluka jménem Jared. Byla by to celkem obyčejná lovestory, ale po jedné z honiček je Melanie zajata a její tělo si bere Duše jménem Poutnice. Poutnice je překvapena a zavalena hotovou tsunami vzpomínek a silných emocí, jimž vévodí láska. Stane se to, na co nejsou Duše příliš zvyklé. Melanie se odmítá své mysli a svého těla vzdát. Poutnice chtěla původně ze vzpomínek odhalit úkryt zbývajících lidí, houževnatá Melanie ji v nich ale ukáže sílu lásky. Mimozemská Duše sama této síle nečekaně podlehne a v překvapivém spojenectví se pak vydají hledat Jareda, kterého obě milují. Stejně odhodlaná jako Melanie je ovšem i Duše jménem Hledačka s jediným úkolem – dopadení všech přeživších a ochrana nové rasy.

Režie: Andrew Niccol

Hrají: Scott Lawrence, Bokeem Woodbine, Diane Kruger, Phil Austin, William Hurt, Andrea Frankle, J.D. Evermore, David House, Saoirse Ronan, Rachel Roberts, Shyaam Karra, Brent Wendell Williams, Jhil McEntyre, Jalen Coleman, Stephen Rider, Jaylen Moore, Stephen Conroy, Marcus Lyle Brown, Michael L. Parker, Chandler Canterbury, Frances Fisher, Raeden Greer, Lee Hardee, Mustafa Harris, Boyd Holbrook, Max Irons, Tatanka Means, Shawn Carter Peterson, Erik Schultz

Premiera v ČR: 28. 3. 2013 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací