Pohádkové odpoledne v Premiere Cinemas s filmem Jack a obři 3D

[singlepic id=2376 w=120 h=120 float=left]Vyšplhejte po fazolovém stonku dříve, než všichni ostatní.

Premiere Cinemas přináší všem dětem další Pohádkové odpoledne. Fantasy dobrodružství plné nadpřirozených bytostí, kouzel a magie s názvem Jack a obři vstoupí do našich kin 4. března 2013. Budete-li chtít si na podivuhodné luštěnině pochutnat o něco dříve, můžete se vydat již tuto neděli do Premiere Cinemas Park Hostivař. Kromě projekce filmu si budete moci i zasoutěžit. Pro všechny malé diváky je totiž připravena pohádková tombola o dárky s motivem filmu Jack a obři. Čepice, šály s kapucí, propisky, filmové desky a plakáty se už těší na nové majitele.

 

Co: Pohádkové odpoledne s filmem Jack a obři 3D[singlepic id=3680 w=200 h=200 float=right]

Kdy: 31. března 2013

V kolik: 15:00

Kde: Premiere Cinemas – Park Hostivař

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti naleznete zde: Pohádkové odpoledne v Premiere Cinemas

 

[singlepic id=3197 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Jack a obři:

Když mladý farmářský dělník náhodou otevře bránu dělící náš svět od hrůzostrašných obrů, vzplane nanovo starodávná válka.

Obři po dlouhých staletích vtrhnou na Zemi a snaží získat zpět území, o která v minulosti přišli. Mladý Jack (Nicholas Hoult) se jim v tom snaží zabránit a je tak přinucen vybojovat nejtěžší bitvu svého života. V boji za království, jeho obyvatele a lásku statečné princezny čelí nezadržitelnému přívalu válečníků, o kterých si až dosud myslel, že existují pouze v legendách … a sám tak má příležitost stát se legendou.

Výpravný akční dobrodružný 3D film „Jack zabiják obrů“ režíruje uznávaný filmový tvůrce Bryan Singer, hlavní roli si zahrál Nicholas Hoult („X-Men: První třída“). V dalších rolích se objeví Eleanor Tomlinson jako princezna Isabelle, Stanley Tucci („Captain America: První Avenger“) jako proradný Lord Roderick, Ian McShane („Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna”, seriál společnosti HBO „Deadwood“) jako obléhaný král Brahmwell, Bill Nighy („Harry Potter a Relikvie smrti“) jako vůdce obrů generál Fallon a Ewan McGregor („Star Wars”, „Muž ve stínu“) jako Elmont, člen palácové gardy.

Režie: Bryan Singer

Hrají: Bill Nighy, Eddie Marsan, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McShane, Warwick Davis, Santi Scinelli, Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Ewen Bremner, Raine McCormack, Ben Daniels, Lee Boardman, Daniel Lapaine, John Kassir, Ralph Brown, Andrew Brooke, Angus Barnett, Caroline Hayes, Richard Dorton, Russell Balogh, Phill Martin, Henry Monk, Mingus Johnston, Kai Boyce

Premiera v ČR: 4. 4. 2013 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací