Sephora Ladies Nights v Cinema City – Dávám tomu rok

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left]Poznejte v Cinema City toho pravého.

 [singlepic id=3718 w=320 h=240 float=right]

Ne všechny svatby musí končit happy endem. Manželé Nat a Johs po devíti měsících zjistí, že možná nebyli určeni jeden pro druhého, ale ani jeden z nich nechce kapitulovat jako první. V jejich životech se objevují nové možnosti, které s sebou přinášejí nejednu humornou situaci. Komedie Dávám tomu rok vám s úsměvem předvede, že budoucnost je plná překvapení. Nechce-li se vám ztrácet čas a upřednostňujete vidět film dříve než ostatní, zajděte si 9. nebo 10. dubna do multikina Cinema City.

 

Kdy: 9. dubna 2013

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Praha – Nový Smíchov


Kdy: 10. dubna 2013

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Brno – Olympia


Kdy: 9. dubna 2013

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Forum Nová Karolina

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Ladies Nights

 

 

[singlepic id=3717 w=280 h=210 float=left]Oficiální synopse filmu Dávám tomu rok:

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky – a už se objevili první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá… Britská komedie od scénáristy filmů Borat a Bruno.

Režie: Dan Mazer

Hrají: Rose Byrne, Anna Faris, Rafe Spall, Simon Baker

Premiera v ČR: 11. 4. 2013 (EEAP)

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací