AERO VEXL: Nedělní bleší trh pro film a hudbu

[singlepic id=3793 w=120 h=50 float=left]Aneb jak se jednoduše zbavit nepotřebných věcí.

 

Neděle 14. dubna bude patřit všem sběratelům filmových předmětů a filmů samotných. Kino Aero přichystalo speciální akci, na které můžete nakoupit, prodat nebo i vyměnit vše, co nějakým způsobem souvisí s filmem a hudbou. Jistě se najde spousta z vás, kteří doma stále schovávají nejeden film na VHS nebo dokonce samotný přehrávač. Nyní máte šanci se toho zbavit jednou pro vždy. Přinést můžete i DVD, CD, Blu-ray disky, staré přehrávače, zesilovače, kamery, plakáty a další věci související s filmem nebo hudbou. Kino Aero nabídne své prostory zdarma všem, kteří přijdou prodávat, nakupovat a měnit. Po celou dobu akce bude atmosféru dokreslovat speciální občerstvení.

„Bleší trh pro film a hudbu ovládne celý legendární dvorek a vlastní foyer kina. Všichni milovníci filmu a hudby budou moci prodávat své vzácné zboží bez rozdílu. Stačí se jen včas registrovat.“ říká Zuzana Kameníková, ředitelka kina Aero.

 

Co: Bleší trh se zaměřením na film a hudbu[singlepic id=3794 w=320 h=200 float=right]

Kdy: 14. dubna 2013

V kolik: od 10 do 15 hodin

Kde: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha 3

Za kolik: návštěvníci i prodejci zdarma

Podrobnosti: Kino Aero

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací