Speciální předpremiéra filmu Nevědomí v Premiere Cinemas

[singlepic id=2376 w=120 h=120 float=left]Vydejte se na cestu k poznání s několikadenním náskokem.

 

Akční sci-fi dobrodružství Nevědomí (Oblivion) v čele s Tomem Cruisem nám představí další vizi postapokalyptické budoucnosti. Chcete-li spolu s Jackem odhalovat střípky tajemství a zjistit, co se vlastně stalo dříve, než snímek oficiálně vstoupí do kin, máme tu pro vás tip. Speciální předpremiéra Nevědomí v Premiere Cinemas se uskuteční v pondělí 15. dubna 2013. Filmový zážitek bezesporu umocní unikátní prostorový zvuk DOLBY ATMOS™.

Co: Speciální předpremiéra filmu Nevědomí[singlepic id=3873 w=250 h=200 float=right]

Kdy: 15. dubna 2013

V kolik: 19:00 hod.

Kde: Premiere Cinemas – Park Hostivař

 

Podrobnosti naleznete zde: Předpremiéra Premiere Cinemas

 

[singlepic id=2966 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Nevědomí:

Planeta Země to má v roce 2073 spočítané. Drtivý útok mimozemské civilizace se sice před lety podařilo odrazit, ale přestala být místem k životu. Lidé se z ní odstěhovali a na jejím povrchu zůstalo jen pár techniků, kteří z ní mají odčerpat zbývající přírodní bohatství. Jedním z nich je i Jack (Tom Cruise), jehož vlastní zvědavost přivede k šokujícímu poznání. Nevědomí je druhým filmem talentovaného režiséra Josepha Kosinskiho (Tron: Legacy) a po dlouhé době originálním příběhem, který v sobě spojuje rafinovaný thriller s vizuálně opulentním sci-fi spektáklem.

„Je to především thriller, zažijete v něm spoustu překvapení a napínavých zvratů, navíc jsem se ho snažil natočit tak, aby se dal vizuálně naplno vychutnat především v kině. U takového filmu je vždycky náročné vybalancovat to, co můžete prozradit divákovi, aby měl chuť přijít do kina, ale aby zároveň dopředu neodhadl děj filmu,“ říká režisér Kosinski.

Jacka, kterého na Zemi baví především hledání artefaktů zanikající lidské civilizace, vyvedou z každodenní rutiny dvě události. Tou první je nouzové přistání vesmírné lodi, jejíž jediná členka posádky (Olga Kurylenko) tvrdí, že ji s Jackem pojí společná minulost, aniž pro to existuje racionální vysvětlení. Následně je Jack zajat ilegální armádou operující pod zemským povrchem, jejíž charismatický vůdce Beech (Morgan Freeman) toho o něm ví víc než on sám. Pod vlivem těchto událostí se Jack rozhodne podívat na svět kolem sebe jinýma očima a z toho, co uvidí, mu není dvakrát dobře…

Nevědomí je adaptací stejnojmenné Kosinskiho grafické novely a podle hlasů z kuloárů studia Universal jde o jeden z nejlepších scénářů, které v posledních letech schválili k natáčení. Kromě nestárnoucích hvězd Toma Cruise a Morgana Freemana se ve filmu objeví i bývalá bondgirl Olga Kurylenko (Quantum of Solace).

Režie: Joseph Kosinski

Hrají: Tom Cruise, Morgan Freeman, Zoë Bell, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau

Premiera v ČR: 18. 4. 2013 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací