Sephora Ladies Nights v Cinema City – Z cizího krev neteče

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left]Co se stane, když vám někdo ukradne identitu?

 [singlepic id=4007 w=320 h=240 float=right]

Nejnovější komedie Setha Gordona vypráví o tom, co se může stát, když se za vás někdo vydává a utrácí vaše peníze ve velkém. Melissa McCarthy a Jason Bateman zažijí mnoho prekérních okamžiků, které vás bezesporu pobaví. Jak se říká: „Z cizího krev neteče„. Vydejte se na tento film se svojí kamarádkou, sestrou či maminkou v rámci  Sephora Ladies Nights v Cinema City 30. dubna nebo 1. května 2013. Již tradičně se můžete těšit na welcome drink, tombolu a bohatý doprovodný program.

 

Kdy: 30. dubna 2013

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Praha – Nový Smíchov


Kdy: 1. května 2013

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Brno – Olympia


Kdy: 30. dubna 2013

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Forum Nová Karolina

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Ladies Nights

 

[singlepic id=4006 w=280 h=210 float=right]Oficiální synopse filmu Z cizího krev neteče:

Sandy Patterson (Jason Bateman) měl život jako ze žurnálu (ukázková rodina, nádherný dům, skvěle našlápnutou kariéru), než při náhodném tankování na pumpě zjistil, že má přečerpaný limit na kartě. Hned na to se mu začal jeho dokonalý svět hroutit jako domeček z karet a vše vyvrcholilo jeho zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se sice záhy vysvětlilo, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit, která využila toho, že je jeho křestní jméno oboupohlavní, a začala se za něj vydávat. Jenže tohle zjištění jeho problém neřeší. Pokud má získat svůj život zpátky, musí ženskou, která mu ho ukradla, najít a přivléct do rukou spravedlnosti, po dobrém nebo po zlém. Sandyho čeká dlouhá cesta a na jejím konci jeho Nemesis Diana (Melissa McCarthy), která pro něj má připravených ještě pár dalších překvapení a navíc s ním dobrovolně rozhodně nikam nepůjde. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel.

Podle představitele hlavní role Jasona Batemana, který film zároveň produkoval, je Z cizího krev neteče nejen skvělou komedií, ale zároveň velkým varováním. „Když jsem začal sbírat podklady pro scénář, šokovalo mě, jak často k podobným krádežím v současné době dochází. Jsme v tomhle směru zranitelnější, než si myslíme. A přesně to jsme chtěli – natočit film, u kterého se budete neskutečně bavit, ale zároveň cítit lehké mrazení v zádech, protože tohle se může stát každému,“ dodává Bateman.

Režie: Seth Gordon

Hrají: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Morris Chestnut

Premiera v ČR: 2. 5. 2013 (CinemArt)

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací