Univerzita pro příšerky se již připravuje na vstup do našich kin

[singlepic id=4066 w=120 h=120 float=left]Mike, Sulley a další příšerky se právě v těchto dnech učí česky.

 

Pamatujete si na úspěšný animovaný film Příšerky s.r.o. z roku 2001? Studio DISNEY•PIXAR nám letos v červnu ukáže, že stát se profesionální příšerkou není vůbec jednoduché. Do studentských lavic na prestižní Univerzitě pro příšerky usedne i známá dvojice Mike a Sulley a rozhodně se nedá mluvit o kamarádství na první pohled. Jak se se svým soužitím poperou, uvidíme již brzy. Těšit se můžeme i na krátký předfilm s názvem Láska mezi kapkami deště (The Blue Umbrella).

V současnosti se nejen Mike a Sulley, ale i jejich spolužáci a profesoři učí naši řeč. V pražském studiu Virtual totiž probíhá nahrávání do českého znění. Příšerkám svůj hlas propůjčili Tomáš Trapl (Mike), Jiří Hromada (Sulley), David Suchařípa (Art), Saša Rašilov (Johnny), Naďa Konvalinková (Sherrie), Jaroslav Kaňkovský (Randall), Vlastimil Zavřel (Don Carlton), Michal Holán (Terri), Ondřej Lážnovský (Terry) a další. Škola bývá plná studentů, proto je nutné poprat se i s davovými scénami. Jedno takové natáčení proběhne 29. dubna 2013 ve velké hale nahrávacího studia. Zástup postaviček na stadionu ožije hlasy přibližně 50 studentů Arcibiskupského gymnázia v Praze 2, kdy mnohohlasně nazpívají sportovní písničku z filmu.

Univerzita pro příšerky vstupuje do českých kin 20. června 2013.

 

Trailer Univerzita pro příšerky / Monsters University:

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací