Co mají společného Revival a Abbey Road?

[singlepic id=4087 w=120 h=120 float=left]Na Žižkově proběhlo hvězdné focení.

 

Nová komedie Alice Nellis Revival vtrhne do kin již toto léto a rozhodně nepůjde o žádnou zakřiknutou puťku, která bude skromně sedět v koutku. Vždyť i její filmový plakát a členové kapely Smoke se rozhodli jít pod taktovkou paní režisérky ve šlépějích světoznámých Brouků. Inspirace slavným obalem skupiny Beatles Abbey Road je patrná na první pohled. Kytarista Miroslav Krobot, basista Bolek Polívka, klávesista Karel Heřmánek a zpěvák Marián Geišberg měli za úkol sladit krok na silničním přechodu na pražském Žižkově. Snadný úkol, se ukázal být pořádným oříškem. „Vy vůbec nechodíte, jak já tleskám,“ stěžovala si několikrát Nellis. Nakonec se celá čtyřka sžila a potřebný materiál byl pořízen. Kromě již zmíněné čtveřice ve snímku o velkém hudebním návratu hraje Zuzana Bydžovská, Vojta Dyk, Jenovéfa Boková nebo Richard Genzer.

Alice Nellis charakterizuje svoje nejnovější dílo takto: „Revival je tragikomedie o stárnutí, rockenrolu a o podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl. Čtyři hlavní hrdinové naplňují titul známé písně Jethro Tull “Too old to rock and roll but too young to die”. Snad až na to, že se s tím “too old to rock and roll” rozhodli poprat.“ Co říkáte, už se těšíte?

Na koncert kapely Smoke ve filmu Revival si budeme moci do kin zajít 11. července 2013.

 

Malá fotogalerie z focení plakátu snímku Revival:

[singlepic id=4083 w=400 h=300 float=center]

 [singlepic id=4084 w=400 h=300 float=center]

 [singlepic id=4085 w=400 h=300 float=center]

 [singlepic id=4086 w=400 h=300 float=center]

Zdroj: Bontonfilm, a. s.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací