Filmový 4DX zážitek již brzy v Cinema City Nový Smíchov

[singlepic id=4269 w=120 h=120 float=left]Pohyb, voda, světlo, vůně i světelné efekty proniknou do kinosálu Cinema City Nový Smíchov.

 

[singlepic id=4271 w=250 h=200 float=right]Říkali jste si někdy, že vám při sledování vašeho oblíbeného filmu něco chybí? Že vám pouhý obraz a zvuk nestačí? Multikino Cinema City Nový Smíchov si pro všechny návštěvníky připravilo exkluzivní novinku. Od čtvrtka 23. května 2013 se budeme moci usadit do speciálně upravených sedaček v sále, jež se bude pyšnit 4DX technologií. Úprava sálu č. 3 na Novém Smíchově trvá již několik měsíců a s kapacitou 172 míst se promění v největší 4DX kino ve střední Evropě. První 4DX kino bylo otevřeno roku 2009 v Soulu a v současnosti naleznete po celém světě 40 4DX sálů a dalších 10, které jsou momentálně ve výstavbě.

[singlepic id=4270 w=250 h=200 float=left]Tato revoluční novinka nám umožní sledovat celovečerní filmy, jejichž děj doslova zaútočí na všechny naše smysly. Vůně, mlha, vítr, ale i světelné efekty a lechtání vyšroubují zážitek z projekce na maximum. Kino 4DX slibuje opravdu realistický zážitek. Chybět by neměly spršky vody do obličeje při vodních scénách, větrem pocuchané vlasy či poskakující a naklánějící se sedačky při akčních scénách. Určitě vás velice zajímá, jaké filmy okořeněné touto atrakcí budete moci v Cinema City Nový Smíchov zhlédnout. Prvním promítaným filmem bude dlouho očekávaný hit Rychle a zběsile 6.

Marketingový manažer Cinema City v České republice Robert Švec dále odhaluje: „Chceme ve 4DX hrát tolik filmů, kolik bude možné. Jen během léta máme v plánu uvést zhruba 8 očekávaných hitů, například Podfukáře, Universitu pro příšerky, Osamělého jezdce, Wolverina, pokračování Šmoulů nebo RED2.“

Osobní zážitek z projekce vám přineseme již brzy:

První 4DX kino v ČR zahajuje provoz, byli jsme u toho

[singlepic id=4272 w=400 h=300 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací