Soutěž o hravé ceny k filmu Kovář z Podlesí

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Vyhrajte pro svoje děti jeden z pěti  zábavných balíčků.

 

Kdo si hraje, nezlobí a to platí jak během školního roku, tak i o prázdninách. Chcete-li svým dětem zpříjemnit odpoledne, vezměte je do kina na novou českou pohádku Kovář z Podlesí. Chcete mít pana Veverku, pana Křečka, Bolka Polívku jako Kováře a válečného invalidu a 3D animovaného draka i doma? Zúčastněte se na Červeném koberci soutěže o balíček plný hravých cen k tomuto filmu. Těšit se můžete na puzzle, pexeso a dva stylové prázdninové kalendáře. Předměty do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s.

[singlepic id=4286 w=260 h=260 float=right] Pět šťastných výherců čeká:

  • – balíček filmových cen ke Kováři z Podlesí
  • – 1x puzzle s motivem filmu
  • – 1x pexeso plné obrázků z pohádky
  • – 2x prázdninový kalendář s drakem

 

Soutěžní otázka zní:

„Na stránkách Červeného koberce jste si mohli přečíst exkluzivní rozhovory s herci z Kováře z Podlesí. Kteří to jsou?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 17. 5. do 24. 5. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se na přehled článků, které k filmu Kovář z Podlesí na Červeném koberci vyšly.

 

Soutěžní formulář:

[soutěž byla ukončena]

 

[singlepic id=3819 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Kovář z Podlesí:

Pohádka, ve které je všechno tak trochu jinak.

Kovář z Podlesí je nová česká pohádka s Bolkem Polívkou v hlavní roli. Stěžejním tématem Kováře z Podlesí je pohádkový souboj dobra se zlem, snaha o získání pravé lásky a objevení opravdového přátelství. Tvůrci odvážně zkombinovali tři technologie – v pohádce hrají herecké hvězdy společně s klasickými loutkami (pan Křeček a pan Veverka) a s postavou Draka, která je vytvořená počítačovou 3D animací. Výrazný vizuální a magický styl dodal filmu František A. Skála (syna výtvarníka Františka Skály). Vedle Bolka Polívky a Draka se v Podlesí představí i Josef Somr, Milan Markovič, Rostislav Novák, Ivana Chýlková nebo Barbora Seidlová.

Na městečko Podlesí a jeho okolí je uvržena kletba, kterou může zlomit Toník, synovec místního kováře. A jak? Tím, že zbaví kraj zlých bab, v něž se kdysi proměnily dobré víly. Z jejich spárů musí zachránit milovanou Bětku a současně zbavit Podlesí draka. Toník je sirotek, který vyrůstá u svérázného strýce kováře. A protože kovář je jednak válečný invalida a jednak trošku lenoch, proměnil Toník jeho kovárnu v dílnu plnou vynálezů, které mají strýčkovi usnadnit život. A k obsluze různých strojků, strojů a čarovných mašinek taky vycvičil dva hlodavce – pana Křečka a pana Veverku.

V počítači je Drak…

Náročná triková část filmu čítá více než tři stovky triků, jejichž hlavní kouzlo spočívá v tom, že přirozeně a nenápadně zapadají do vyprávění příběhu. Trikům samozřejmě vévodí Drak, který je vedle Bolka Polívky hlavním lákadlem filmu. Boris Masník, trikový supervizor filmu, o něm říká: „Náš Drak se nevylíhl v jeskyni, ale v počítačovém studiu. Nevznikl z univerzálních dračích předloh, ale z atypického modelu, který z hlíny vytvořil výtvarník filmu, F. A. Skála. Velmi specifický charakter daly Drakovi povrchy jeho těla. Vycházeli jsme ze z reálných zdrojů – Drak má břicho, které připomíná břicho hrocha, jeho záda zase vycházejí ze zad ještěrky, je to takové kombinované a křížené „zvířátko“. Drak už není nejmladší, takže má na těle všelijaké vrásky a záhyby. To vše dohromady vytvořilo jeho originální a věrohodnou podobu.“

A jak to všechno začalo?

„Jedním z inspiračních zdrojů mi byla knížka od pana Vondráčka, kde bylo popsáno, jak dříve fungovalo v domech vymýtání zlých duchů. Úředně. Co kolem toho bylo za papírování – z dnešního hlediska to bylo docela směšné – a z toho jsem vyšel,“ říká scenárista režisér Kováře z Podlesí Pavel Göbl a doplňuje: „Pak se přidaly klasická pohádková témata jako kouzelný meč, love story, nechtěný ženich. A ti hlodavci jsou už můj výmysl.“

Režie: Pavel Göbl

Hrají: Bolek Polívka, Ivana Chýlková, Josef Somr, Szidi Tobias, Ivana Uhlířová, Valerie Šámalová, Gregor Bauer, Jiří Pecha, Milan Markovič, Rostislav Novák ml., Iveta Dušková, Vratislav Brabenec, Božidara Turzonovová, Barbora Seidlová

Premiera v ČR: 16. 5. 2013 (Bontonfilm)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Kovář z Podlesí:

1. Soutěž probíhá v období od 17. 5. 2013 do 24. 5. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 17. 5. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací