Chystá se hraný TV seriál HALO, produkovat ho bude Steven Spielberg

[singlepic id=4308 w=120 h=120 float=left]Universum Halo vstoupí na televizní obrazovky, ale tentokrát jinak.

 

 

Na včerejší speciální události Microsoft představil novou herní konzoli Xbox One. Kromě hraní her nám má nabídnout i další možností zábavy, jako je například pohodlné sledování televizních pořadů. K této příležitosti bylo oznámeno, že Steven Spielberg produkuje a vyvíjí nový televizní seriál založený na oblíbené Xbox hře Halo. Sám Spielberg řekl “Svět Halo je úžasná příležitost být na místě, kde se potkává technologie a mýty, a tím vyrobit něco opravdu průlomového.”

Herní série se zaměřuje na meziplanetární válku mezi lidstvem a teokratickou mimozemskou alianci známou jako Covenant. Covenanti jsou vedení jejich náboženskými vůdci – Prophety a uctívají starodávnou civilizaci Forerunners, kteří zemřeli při boji s parazitujícími organismy The Flood. Hry se točí okolo postavy Master Chiefa John-117 – kyberneticky vylepšený člověk super-voják, kterého doprovází společnice – umělá inteligence Cortana. Termín Halo odkazuje na Halo kruhy – velké obyvatelné stavby vytvořené Forerunners, aby zničili The Flood.

O čem bude pojednávat samotný seriál a kdy se objeví na televizních obrazovkách, zatím známo není.

 

[singlepic id=4309 w=600 h=400 float=center]

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací