Smrtonosná past slavila 25. narozeniny křestem DVD

[singlepic id=3434 w=120 h=120 float=left]Nechyběl dort, šampaňské a ani otec se synem.

 

 

[singlepic id=4617 w=200 h=160 float=right]Letos je tomu právě 25 let kdy jsme se mohli poprvé setkat s Johnem McClanem, kterého ztvárnil oblíbený hollywoodský herec Bruce Willis. Jak jsme se mohli během dlouhého čtvrtletí na vlastní kůži přesvědčit, vánoční večírek, návštěva letiště či oslava Dne nezávislosti se může lusknutím prstu proměnit v opravdu adrenalinovou záležitost. Posledním dobrodružstvím s podtitulem Opět v akci nás neprovedl McClane sám, ale podpořit ho přišel i synáček (Jai Courtney).

[singlepic id=4618 w=170 h=130 float=left]Pokud si film chcete vychutnat s českým dabingem, již vám nic nebrání v tom, zasednout spokojeně před obrazovky. Smrtonosná past: Opět v akci právě dnes 19. června 2013 vychází na DVD a Blu-Ray nosičích. O hlas Bruce Willise se již tradičně postaral Alexej Pyško. Jaia Courtneyho namluvil nováček série Michal Novotný.

[singlepic id=4620 w=200 h=160 float=right]Oba oblíbení čeští herci a dabéři nemohli chybět na slavnostním křtu v Bontonland Megastore na Václavském náměstí v Praze. Filmový otec se synem se podělili o vtipné historky z dabování i o vlastní názor na snímek. Dokonce se svěřili i s tím, zda se v osobním životě cítí jako akční hrdinové a zapózovali se zbraněmi v ruce. Jak akce probíhala a co všechno Pyško a Novotný na Smrtonosnou past: Opět v akci a její hlavní představitele práskli, uvidíte v krátkém sestřihu. Rozsáhlou fotogalerii naleznete v našem facebookovém albu.

[singlepic id=4619 w=600 h=400 float=center]

 

Video ze křtu DVD Smrtonosná Past: Opět v akci Bontonland Megastore, Václavské náměstí 1:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací