Velká soutěž o 10 knih k filmu Alice Nellis Revival

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Začtěte se do životních příběhů členů skupiny Smoke.

 

V aktuální soutěži na Červeném koberci tentokrát zabrouzdáme do českých filmových vod, protože se zaměříme na nejnovější komedii režisérky Alice Nellis. Snímek Revival (v kinech od 11. 7. 2013) vypráví o tom, že i důchod členů již rozpadlé populární skupiny Smoke může být velmi zajímavý. Chcete-li se s Bolkem Polívkou, Miroslavem Krobotem, Karlem Heřmánkem, Mariánem Geišbergem a dalšími herci potkat i mimo filmové plátno, zapojte se do soutěže o 10 knih k filmu Revival, které do hry věnovala Mladá fronta a. s.. Na stránkách knihy naleznete nejen detailní scénář k snímku, ale i mnoho zajímavých a okomentovaných fotografií.

 

Deset výherců se začte do knihy k filmu Alice Nellis Revival: 

  • Vydavatel/výrobce: Mladá fronta[singlepic id=4811 w=320 h=240 float=right]
  • Počet stran: 120/24 stran přílohy
  • Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
  • Rozměry: 240 x 240
  • Rok vydání: 2013
  • Anotace knihy Revival: Komedie Revival vypráví příběh čtyř muzikantů, jejichž rocková skupina SMOKE se za nejasných okolností rozpadla v roce 1972, a kteří se – každý z jiných důvodů – rozhodli pokusit o její velkolepý comeback. Důvody jsou nejrůznější – peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, ale také strach z nemohoucnosti, nemoci a smrti. Ale ať už jsou původní pohnutky jakékoliv, tito stárnoucí muži znovu začínají hrát a spolu s tím, jak si znovu začínají užívat hudby, kamarádství a života na pódiu (a za ním), mění se i jejich plány a ambice. A nakonec se změní i oni sami. A také se konečně podaří rozluštit jedno velké tajemství – proč se vlastně skupina v roce 1972 rozpadla.

 

Soutěžní otázka zní:

„K filmu Revival byly vydány dva barevně odlišné plakáty. Jaké dvě barvy jim dominují?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 11. 7. – 28. 7. 2013. Pokud si nevíte rady, nápovědu naleznete ve výčtu článků k filmu Revival.

 

Soutěžní formulář:

[soutěž byla ukončena]

 

[singlepic id=4381 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Revival:
Nová komedie Alice NellisKomedie Revival vypráví příběh čtyř muzikantů, jejichž rocková skupina SMOKE se za nejasných okolností rozpadla v roce 1972, a kteří se – každý z jiných důvodů – rozhodli pokusit o její velkolepý comeback. Důvody jsou nejrůznější – peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, ale také strach z nemohoucnosti, nemoci a smrti. Ale ať už jsou původní pohnutky jakékoliv, tito stárnoucí muži znovu začínají hrát a spolu s tím, jak si znovu začínají užívat hudby, kamarádství a života na pódiu a taky za ním, jejich plány a ambice se mění. A nakonec se změní i oni sami. A také se konečně podaří rozluštit jedno velké tajemství – proč se vlastně skupina v roce 1972 rozpadla. A jak film Revival charakterizuje Alice Nellis? „Revival je tragikomedie o stárnutí, rockenrolu a o podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl. Čtyři hlavní hrdinové naplňují titul známé písně Jethro Tull “Too old to rock and roll but too young to die”. Snad až na to, že se s tím “too old to rock and roll” rozhodli poprat.Režie: Alice Nellis
Hrají: Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Jenovéfa Boková, Karel Heřmánek, Zuzana Bydžovská, Vojtěch Dyk, Marián Geišberg, Lucie Žáčková, Jana Hubinská, Richard Genzer
Premiera v ČR: 11. 7. 2013 (Bontonfilm)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Revival:

1. Soutěž probíhá v období od 11. 7. 2013 do 28. 7. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 10 výherců. Výhry do soutěže věnovala Mladá fronta a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 11. 7. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací