Zajděte si do CineStaru na Marilyn

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left]Máte to radši horké nebo preferujete blondýnky?

 

Marilyn Monroe patří bezesporu k nejpřitažlivějším ženám, které kdy zazářily nejen na stříbrném plátně. Na počest této legendární a talentované kvězdy se od 30. května do 20. září 2013 koná v úchvatných prostorách Jízdárny Pražského hradu výstava s prostým názvem Marilyn. Multikino CineStar využilo jedinečné příležitosti a připravilo si pro všechny filmové fanoušky exkluzivní akci, Marylin – přehlídka kultovních filmů světových archívů. Zhlédnout tak můžete dva učiněné skvosty. Zajdete si na Někdo to rád horké nebo Páni mají radši blondýnky?

[singlepic id=4854 w=250 h=200 float=right]

Co: Marylin – přehlídka kultovních filmů světových archívů

Kdy:

  • od 15. do 17. července 2013 – Někdo to rád horké
  • od 29. července do 4. srpna 2013 – Páni mají radši blondýnky

Kde: CineStar – Plzeň, Černý Most, Anděl, Pardubice, České Budějovice, Ostrava, Olomouc, Opava

Za kolik:

S kartou CineStar Clubu  115 Kč
Bez karty CineStar Clubu  135 Kč

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse filmu Někdo to rád horké:Když se chicagští muzikanti Joe (Tony Curtis) a Jerry (Jack Lemmon) náhodou stanou svědky mafiánské přestřelky, rychle nasedají do vlaku a v přestrojení za Jozefínu a Dafne, dvě nové členky dívčího jazz bandu, míří na Floridu. Jejich kamufláž je zprvu dokonalá… Pak se ale “Josefína” zamiluje do zhrzené zpěvačky (Marilyn Monroe), přestárlý playboy (Joe. E. Brown) propadne kouzlu “Dafne” a mafiánský boss (George Raft) jejich podfuk prokoukne! Film Někdo to rád horké, který byl nominován* na šest Cen Akademie®, je dokonalá bláznivá fraška a “jedna z nejlepších filmových komedií všech dob” (The Motion Picture Guide).

Režie: Billy Wilder

Hrají: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon, George Raft, Pat O’Brien


Oficiální synopse filmu Páni mají radši blondýnky:

Zábavná muzikálová komedie s písní „Diamonds Are a Girl’s Best Friend” v legendárním podání Marilyn Monroe vychází na Blu-rayTM. Marilyn a Jane Russell se představují v rolích varietních tanečnic, které vyplouvají na luxusním parníku směr Francie. Když Lorelei (Monroe) a Dorothy (Russell) odhalí, že jim je v patách soukromý detektiv, kterého najal otec přítele Lorelei, začnou se na palubě dít věci. Legrace končí poblíž francouzských břehů, kde se dívky ocitají ve velkých nesnázích kvůli ztracenému diamantu. Nechají-li se ale vést hlasem svého srdce, dokáží vše napravit a dojdou až před oltář.

Režie: Howard Hawks

Hrají: Jane Russell, Marilyn Monroe, Charles Coburn, Marcel Dalio, Ed Fury, George Chakiris, Rolfe Sedan, Robert Fuller, Noel Neill

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací