StreetDance 3D – recenze

Pojďte si zatrsat ve 3D.
 
 
Vlna třetího rozměru plně zasáhla dětské filmy, dokumenty všeho druhu (oceán, pravěk, afrika, ale i závody Nascar), fantasy, ale i horory. Nyní má další svoji oběť. Dalo se čekat, že dříve či později si 3D brýle nasadíme i u filmů plných poskakujících tanečníků. Teď jen záleží na tom, jestli se to povedlo či nikoliv.

Streed Dance 3D opět míchá rebelský a vášnivý tanec ulice s konzervativní klasikou, baletem. Pokud jste viděli aspoň jeden snímek z tohoto žánru, nečeká Vás žádné překvapení. Dva – jeden je rebel (v našem případě dívka Carly), druhý je „suchar“ (chlapec Tomas). Přes počáteční neshody se zamilují a vše končí velkým finálem, které jedna ze stran stíhá na poslední chvíli. Plus další nuance příběhu, které též již byly x krát viděny. Příběh rozhodně není doménou filmu.

Teď se nabízí otázka: Proč vlastně jít na Street Dance 3D do kina? Kvůli tanci! Máme tu po dlouhé době taneční film, ve kterém se opravdu dobře tancuje. Pokud máte rádi tento styl (z baletu zde najdete jen střípky), rozhodně neváhejte ani minutu. Finální číslo je sice o trochu slabší, než ostatní, ale i tak je velmi precizně natočeno a sestříháno. S chaotickým a zabíjejícím stylem např. z Love and Dance se to nedá srovnat. Tam jsem při finále doslova trpěla.

Nemám moc ráda, když mi v kině na nose sedí nepohodlné brýle a efekt není dostatečný. V některých scénách se vetřelec na obličeji vyplatil, ale celkově bych se bez nich asi obešla a taneční čísla vychutnala i tak.

Pokud Vám bude mladík Eddie, který je spolupracovník, ale i velký kamarád Carly, povědomý, budete mít pravdu. Mohli jste ho zahlédnout v televizní soutěži Britain Got Talent, kde ho porota velmi chválila. Řeč je o nadaném Georgovi Sampsonovi, který se věnuje především Freestylu. Výborné britské taneční skupiny Flawless a Diversity jsou další zárukou kvality.

Streed Dance 3D je plný báječného „hopsání“. Dějová část by si zasloužila pořádný trénink a novou choreografii.
 

Já se vznáším, já si létám ….

 
 

Dva baleťáci poprvé v klubu.


 

Rebelka každou kudrlinkou.


 

60%

StreetDance 3D

Streed Dance 3D je plný báječného "hopsání". Dějová část by si zasloužila pořádný trénink a novou choreografii.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací