Světová Šmoulí neděle proběhla i u nás

[singlepic id=4317 w=120 h=120 float=left]V multikině CineStar se uskutečnila slavnostní premiéra filmu Šmoulové 2.

 

[singlepic id=4933 w=200 h=200 float=right]Rodinná komedie Šmoulové 2 již brzy vstoupí do kin po celém světě. Česká premiéra je naplánovaná na 8. srpna 2013. Roztomilí modráskové jsou ovšem pořádní exhibicionisté a jsou rádi středem pozornosti. Blížící se oficiální premiéra proto inspirovala společnosti Columbia Pictures a Sony Pictures Animation k uspořádání celosvětové premiéry dne 28. července 2013 ve 162 kinech po celém světě. Zapojila se opravdu úctyhodná řada zemí: Argentina, Austrálie, Belgie, Bolívie, Brazílie, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Ekvádor, Estonsko, Filipíny, Finsko, Francie, Holandsko, Hong Kong, Chile, Chorvatsko, Indie, Indonésie, Irsko, Island, Itálie, Izrael, Itálie, Japonsko, Jihoafrická republika, Jižní Korea, Kambodža, Kanada, Kolumbie, Libanon, Lotyšsko, Maďarsko, Malajsie, Mexiko, Norsko, Nový Zéland, Panama, Peru, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Řecko, Srbsko, SRN, Singapur, Slovensko, Slovinsko, Spojené arabské emiráty, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Taiwan, Thajsko, Turecko, Ukrajina, Uruguay, USA, Velká Británie, Venezuela a Vietnam.

[singlepic id=4932 w=200 h=200 float=left]Pozorný čtenář si bezesporu všiml, že Česká republika u akce tohoto typu rozhodně nemohla chybět. Šmoulí neděle pod taktovkou distribuční společnosti Falcon proběhla v multikinech CineStar po celé republice. Centrem dění se však stal pražský Anděl, kde se po luxusním modrém koberci prošli nejen zvědaví diváci, ale i české celebrity s dětmi. Promítání si například nenechali ujít Vlasta Korec a Martina Gavriely. Pro neposedné kluky a holčičky si šmoulí pomocníčci v čele s velkým plyšovým Šmoulou připravili i několik zábavných her. Rozsáhlou fotogalerii naleznete v našem facebookovém albu.

Pokud jste již nedočkaví a chcete si i vy vychutnat film Šmoulové 2 dříve než oficiálně vstoupí do kin, vyberte si některou ze speciálních dětských projekcí.

[singlepic id=4934 w=600 h=400 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací