Paramount oficiálně ohlásil film s Les Grossmanem

[singlepic id=681 w=90 h=70 float=left] „K**va vytřískej s**čky z tohoto filmu a ať Občan p***anej Kane vypadá jako směšnej domácí film.“



[singlepic id=683 w=320 h=240 float=center]

Paramount Pictures a MTV Films dnes ohlásili, že budou pracovat na filmu o producentovi Les Grossmanovi. Ohlášení přicházi po Grossmanově produkci nedělních 2010 MTV Movie Awards. Tom Cruise, spolu s Benem Stillerem a Stuartem Cornfeldem mají zajištěna práva a budou pracovat na filmu.

[pro-player width=’630′ height=’400′ type=’video‘]http://www.youtube.com/watch?v=zXRd8JOyYlM[/pro-player]


Grossman, je znám jako mega producent, který vychoval talenty jako Rob Pattinson a Taylor Lautner. Grossman se poprve představil světu díky Stillerově komedii Tropická bouře (Tropic Thunder) v roce 2008.

[pro-player width=’630′ height=’400′ type=’video‘]http://www.youtube.com/watch?v=5NUr-Xart9Y[/pro-player]


Ben Stiller řekl: “Život Lese Grossmana je inspirativní příběh o klasickém lidském snažení dosáhnout  dokonalosti přes všechny nepřízně osudu. Ujistil mě, že má v plánu citovat, ‘K**va vytřískej s**čky z tohoto filmu a ať Občan p***anej Kane vypadá jako směšnej domácí film.’ Je mi cti, že s ním můžu pracovat.”



Adam Goodman – Paramount Film Group prezident řekl, “Všechno, co jsem se v tomto podniku naučil, jsem se naučil od Lese. Začal jsem jako jeho asistent, a od prvního dne, kdy po mě hodil svůj tác, když jsem mu objednal špatný oběd, jsem ho začal mí rád jako svého otce.  Jsem vděčný Benovi a Stuartovi a jejich schopnosti zajistit práva na film.”

Tom Cruise by měl hrát Grossmana ve filmu a  Michael Bacall (Scott Pilgrim vs. the World) bude psát scénář. Na dotaz o čem bude, Grossman odpověděl: “Citoval bych svého velkého přítele Kirka Lazaruse, ‘Já nečtu scénář, scénář čte mě.’”


[singlepic id=680 w=300 h=240 float=right]


[singlepic id=682 w=300 h=240 float=left]


Nenechte se zmást, Grossman je opravdu smyšlená postava.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací