Kameňák 4 se nás pokusí rozesmát již tento podzim

[singlepic id=5098 w=120 h=120 float=left]A tenhle znáte?

 

Je tomu již deset let, kdy režisér Zdeněk Troška uvedl v život sérii komedií, která nám přiblížila neobyčejný život obyvatel Kameňákova. Vzhledem k tomu, že první Kameňák vidělo v roce 2003 v kinech půl milionu lidí a na všechny tři díly přišlo celkem přes 1 200 000 diváků, dalo se očekávat, že trilogii založenou na vtipech, které můžeme slyšet v hospodě, v MHD, ale i o přestávce ve škole, doplní i čtvrtý díl. Jeho cesta na plátna kin ovšem nebyla vůbec jednoduchá, producenti filmu Pavel Pásek a Jiří Pomeje prozradili: „My jsme čtyři roky Zdeňka přesvědčovali, až nám nakonec řekl: ’Víte co? Když mě tak otravujete, udělejte si to sami!’ Dal nám spousty dobrých rad, přeje nám to.“ Na režisérském křesle tak Zdeňka Trošku vystřídal Ján Novák, který většinu své profesionální kariéry věnoval dokumentární tvorbě.

V Kameňáku 4 uvidíte mnoho oblíbených postav a tváří, ale také celou řádku nováčků. Svůj návrat si nenechal ujít Václav Vydra, který je nyní starostou městečka, Dana Morávková snažící se vecpat do jeho přízně, Josef Laufer, Hana Čížková, Václav Glazar a Ladislav Županič. O svěží energii a příval nových gagů se budou snažit Bob Klepl, Martin Dejdar, Alice Bendová či Jiří Pomeje.

Kameňák 4 vstoupí do českých kin 10. října 2013, ale již dnes si můžete vychutnat první ochutnávku v podobě teaser traileru a několika fotografií.

 

Oficiální teaser trailer Kameňák 4:

 

Fotogalerie Kameňák 4:

[nggallery id=37]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací