Božská soutěž s filmem Percy Jackson: Moře nestvůr

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Vydejte se s Červeným kobercem na bájnou výpravu.

 

Ve čtvrtek 15. srpna 2013 vstoupil do českých kin druhý díl série o dobrodružstvích božských potomků. Snímek Percy Jackson: Moře nestvůr nás zavede do končin, kde by obyčejný člověk nepřežil ani minutu. Při příležitosti uvedení tohoto fantasy filmu v našich luzích a hájích jsme pro vás ve spolupráci s distribuční společností CinemArt a. s. připravili soutěž o spoustu lákavých cen s Percy Jacksonem v hlavní roli. Hrát se bude o tři bloky A5 s perem, jednu kompletní sadu knih Percy Jackson a jeden magický samomíchací hrnek.

 

[singlepic id=5109 w=260 h=260 float=right]Božská soutěž s filmem Percy Jackson: Moře nestvůr:

  • 1. výherce získá: kompletní sadu knih Percy Jackson
  • 2. výherce získá: samomíchací hrnek s motivem filmu
  • 3. výherce získá: blok A5 s perem s motivem filmu
  • 4. výherce získá: blok A5 s perem s motivem filmu
  • 5. výherce získá: blok A5 s perem s motivem filmu

 

Soutěžní otázka zní:

„V jakém roce přišel do kin první díl filmové série s názvem Percy Jackson: Zloděj blesku?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 15. 8. – 21. 8. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se do našeho přehledu filmů.

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

 

[singlepic id=4963 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Percy Jackson: Moře nestvůr:Být bohem na Olympu není příliš jednoduché, už jen proto, že jsou tam těchto mocných božských postav plné mraky a ne vždy se mezi sebou přátelí. Být člověkem mezi lidmi má také svá úskalí. Ale být polobohem, to už je pořádný průšvih. Znamená to hledat si své místo jak na zemi, tak i na nebesích. A ještě horší to je, když jste teenagerem, jehož otcem je Poseidon a matkou „obyčejný“ člověk, který vaši výchovu a bublající hormony ne úplně zvládá. V takové situaci se nachází Percy Jackson, jehož jediným bezpečným útočištěm se stává Tábor Polokrevných, kde žijí všichni takto zplození. Tedy ti, jejichž jedním rodičem je bůh a druhým člověk. Po nečekaně klidném školním roce se poslední den před prázdninami na Percyho ale sesype celá lavina potíží – hodina tělocviku se promění ve vybíjenou s lidožravými obry, kamarád Grover záhadně zmizí a navíc Táboru Polokrevných i jeho obyvatelům hrozí zničení. Někdo se snaží probudit Kronose, jednoho z původních Titánů a otce nejvyšších olympských bohů, který jediný umí učinit bohy i polobohy smrtelnými. A který má s nimi navíc nevyřízené účty. A tak se Percy a jeho přátelé musejí vydat na další nebezpečnou výpravu… Věštba Orákula tuto partu statečných vyšle na cestu za Zlatým rounem, které jediné má moc je zachránit. Musí proniknout do míst, které my smrtelníci nazýváme Bermudský trojúhelník. Správný název ale je Moře nestvůr. Mytologické bytosti ožívají, krvelačné nestvůry se bouří a bohové z Olympu na ně kladou další úkoly… Snímek Percy Jackson: Moře nestvůr natočil režisér Thor Freudenthal podle druhého dílu knižní série Ricka Riordana, který v ní propojil řeckou mytologii se strastmi současného dětství a dospívání. A právě tento díl série byl časopisem Child Magazine vyhlášen Nejlepší knihou pro mládež roku 2006 a současně se stal celostátním bestsellerem podle časopisů Publisher´s Weekly a BookSense.Režie: Thor FreudenthalHrají: Stanley Tucci, Robert Maillet, Sean Bean, Daniel Cudmore, Logan Lerman, Leven Rambin, Mary Birdsong, Jake Abel, Anthony Head, Yvette Nicole Brown, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Derek Mears, Nathan Fillion, Missi Pyle, Douglas Smith, Grey Damon, Paloma Kwiatkowski, Alisha Newton, Aleks Paunovic, Zoe Aggeliki

Premiera v ČR: 15. 8. 2013 (CinemArt)

 


Pravidla soutěže o ceny s filmem Percy Jackson: Moře nestvůr:

1. Soutěž probíhá v období od 15. 8. 2013 do 21. 8. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 15. 8. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací