Nebeská soutěž s filmem Letadla

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Zapojte se do závodu o VIP vstupenky do kina, trička, samolepky a PC hru.

Oblíbili jste si dobrodružství ve světě plného aut? Tentokrát odlepíme kola od silnic a polních cest a vydáme se do oblak s filmem Letadla. Hlavní hrdina Prášek nám všem ukáže, že žádný sen není nesplnitelný. Zapojíte-li se do nebeské soutěže na Červeném koberci, budete moci poškádlit štěstí a vyhrát naditý balíček plný filmových cen. Společnost FALCON a.s. tentokrát do hry věnovala stylová dětská trička a pableskující archy samolepek s motivem filmu. Navíc si na Letadla budete moci zajít do multikina CineStar díky cenným VIP vstupenkám.

Nebeská soutěž s filmem Letadla byla prodloužena a obohacena o super bonus v podobě PC hry k filmu Auta, kterou do hry též věnovala společnost FALCON a.s. Výherní balíčky se tak nyní skládají z dvou VIP vstupenek do multikina CinaStar, trička s motivem filmu Letadla, samolepek s motivem filmu Letadla a PC hry k filmu Auta. Soutěžit se bude nově až do 4. září 2013. Pokud jste se ještě nezapojili, máte nyní jedinečnou šanci. Soutěžící, kteří již na otázku odpověděli, jsou automaticky zařazeni do slosování o rozšířený balíček.

 

Každý ze tří báječných balíčků obsahuje:[singlepic id=5174 w=320 h=240 float=right]

  • – dětské tričko s motivem filmu Letadla
  • – arch samolepek s motivem filmu Letadla
  • – 2 VIP vstupenky do multikina CineStar
  • – PC hra k filmu Auta

 

Soutěžní otázka zní:

Jak zní originální název animovaného filmu Letadla?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 22. 8. do 4. 9. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se do našeho přehledu filmů.

 

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

 

[singlepic id=4287 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Letadla:Z oblačných výšin světa filmu Auta přilétají Letadla, chystaný animovaný komediálně-dobrodružný snímek nabitý akcí, ve kterém se nám představuje Prášek, práškovací letoun s velkým srdcem a rychlými křídly, jenž sní o tom, že se zúčastní nejúžasnějšího leteckého závodu kolem světa. V cestě mu stojí jen několik poněkud větších problémů – Prášek není tak docela stavěný pro závody, a kromě toho má tak trochu strach z výšek. Navzdory fóbiím se Práškovi za podpory svého učitele z námořního letectva, Skippera, podaří s odřenou vrtulí kvalifikovat do hlavního závodu. Jeho sportovní nadšení a rychlost se ale příliš nezamlouvají obhajujícímu šampiónovi Rozparovačovi, který se nezastaví před ničím, jen aby Práška zastavil. Když dojde v průběhu vyvrcholení závěrečného závodu k neštěstí, je Práškova odvaha vystavena skutečné zkoušce. Za podpory přátel starých i nových Prášek vystoupá do výšin, o kterých se mu doposud ani nezdálo, a současně užaslým přihlížejícím dokáže, že svět v oblacích skutečně nezná žádných hranic.Režie: Klay HallHrají: Brad Garrett, Cedric the Entertainer, John Cleese, Carlos Alazraqui, Gabriel Iglesias, Stacy Keach, Roger Craig Smith, Val Kilmer, Teri Hatcher, Julia Louis-Dreyfus, Dane Cook, Priyanka Chopra, Anthony Edwards, Larry the Cable Guy, Sinbad, Roopashree Jeevaji, Brent Musburger, Niyanta Acharya, Roma Chugani, Mark Allan Stewart, Jaswant Dev Shrestha, Filip Watermann, Ahmed LucanPremiera v ČR: 22. 8. 2013 (Falcon)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Letadla:

1. Soutěž probíhá v období od 22. 8. 2013 do 4. 9. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala společnost FALCON a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 22. 8. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací