Půlnoční premiéra filmu Riddick v Premiere Cinemas

[singlepic id=2625 w=120 h=120 float=left]Vydejte se na Vina Diesela téměř o den dříve.

 

Když se řekne jméno Vin Diesel, bezesporu se vám vybaví dvě populární filmové série. Tentokrát nebudeme jezdit s pedálem sešlápnutým k podlaze, ale vydáme se s ním na opuštěnou a nehostinnou planetu. Do kin totiž vstupuje jako antihrdina a nebezpečný trestanec, jehož oku nic neunikne. Po Černočerné tmě a Kronice temna nás čeká poslední díl dosavadní trilogie s výstižným názvem Riddick. Pokud chcete vesmírná jatka zhlédnout během speciální noční projekce, vydejte se v noci ze středy 4. na čtvrtek 5. září 2012 do multikina Premiere Cinemas.

 

Co: Půlnoční premiéra filmu Riddick[singlepic id=5214 w=280 h=200 float=right]

Kdy: v noci ze středy 4. na čtvrtek 5. září 2013

Kde:Premiere Cinema

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: Premiere Cinemas

 

[singlepic id=5179 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Riddick:Vin Diesel se k nadšení všech fanoušků vrací ve své slavné roli antihrdiny – nebezpečného trestance Riddicka.Drsné hlášky, zabijácké nestvůry, lovci hlav – nejnovější pokračování sci-fi hitu slibuje dynamické scény, tvrdé souboje a poctivou akci.

Riddick se ocitá na nehostinné planetě zrazený svými druhy. Aby přežil útoky nelítostných predátorů, aktivuje záchranný signál, který k němu přivede i jeho nepřátele. Po příletu dvou lodí začíná boj na život a na smrt. Nemilosrdní žoldáci chtějí Riddickovu hlavu jako tu nejcennější trofej. Ale ten, který vidí v černočerné tmě, prahne po krvavé pomstě!

Riddick je nejnovějším filmem úspěšné ságy, která odstartovala v roce 2000 akční sci-fi Černočerná tma a navázala velmi zdařilým pokračováním Riddick: Kronika temna (2004).

Režisér a scenárista David Twohy (Uprchlík) opět spojil své síly s akční hvězdou Vinem Dieselem (xXx, série Rychle a zběsile). Ve filmu je použito téměř 900 vizuálních efektů.

Režie: David Twohy

Hrají: Karl Urban, Bokeem Woodbine, Neil Napier, Jordi Mollà, Vin Diesel, Katee Sackhoff, Nolan Gerard Funk, Dave Bautista, Antoinette Kalaj, Noah Danby, Raoul Trujillo, Keri Hilson, Lani Minella, Matt Nable, Conrad Pla

Premiera v ČR: 5. 9. 2013 (Bioscop)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací