Pohádková neděle v Premiere Cinemas s filmem Oggy a škodíci

[singlepic id=2376 w=120 h=120 float=left]Jaké trampoty nás čekají tentokrát?

 

Oggy a švábi Joey, Marky a Deedee spolu bobují snad odjakživa. Pokud si chcete užít celovečerní dávku pošťuchování, naschválů a války na život a na smrt, vydejte se na film Oggy a škodíci, který 19. září vstupuje do našich kin. Jestliže se vám ale tak dlouho čekat nechce a toužíte si projekci poťouchlého animáku vychutnat dříve, navštivte multikino Premiere Cinemas již tuto neděli 15. září 2013. Kromě dvou exkluzivních promítání vás čekají hry, soutěže, malování na obličej, fotokoutek, výtvarné dílničky a neodmyslitelná tombola.

Co: Pohádkové odpoledne s filmem Oggy a škodíci[singlepic id=5298 w=250 h=200 float=right]

Kdy: 15. září 2013

V kolik: 15:00 a 15:10

Kde: Premiere Cinemas – Park Hostivař

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti naleznete zde: Pohádkové odpoledne v Premiere Cinemas

 

[singlepic id=5136 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Oggy a škodíci:OGGY A ŠKODÍCI se konečně dočkali filmového zpracování! Celých 80 minut záškodnictví Oggyho a jeho zlomyslných nepřátel můžete už tento podzim vidět na velkém plátně.Již od stvoření světa jsou kocour Oggy a švábi Joey, Marky a Deedee zamotaní do věčné bitvy. Jejich boj je tak hustý, že nějaká šarvátka mezi dobrem a zlem je proti tomu úplné prd.

Režie: Oliver Jean-Marie

Premiera v ČR: 19. 9. 2013 (H.C.E.)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací