Sbírání bodů

[singlepic id=256 w=90 h=70 float=left] Naši pravidelní čtenáři jsou odměňování kobercovými body. Víte kolik jich dostanete a  za jaké činnosti?



Jak to funguje?

Jelikož si ceníme Vás, našich čtenářů, připravili jsme systém odměn, díky kterému můžete od nás získat hodnotné ceny (DVD, Blu-Ray, knihy, a další). Sbírání bodů probíhá automaticky a Vy se tedy mužete zajímat pouze o to, na kterou odměnu chcete dosáhnout. Vzhledem k tomu jak systém funguje týká se to pochopitelně pouze registrovaných členů. Každý nově registrovaný uživatel dostane uvítací bonus. Dále sbírá body podle tabulky níže. Nejrychlejší cesta k  dosažení nějaké odměny je kombinace všech možností, tedy publikování článků, každodenní přihlašování a zapojování se do diskuze.

Tabulka přidělování bodů

Počet bodů za každý komentář + 01
Počet bodů za smazání komentáře – 09
Počet bodů za každý publikovaný článek + 30
Bonus pro nově registrované + 07
Počet bodů za denní přihlášení + 05


Záporné body?

Ano je to tak. Jelikož máme zájem o kvalitní diskuzi, příspěvky, které budou zcela mimo téma, budou obsahovat spam, urážky atd. budou smazány a uživatel bude potrestán zápornými body. Ale nebojte se, k takovým zásahům se uchýlime pouze v opravdu nutných případech.


Další možnosti

Příležitostně je možné získat body v předem ohlášených případech, jako jsou soutěže nebo jiné akce spojené s děním na Červeném koberci.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací