První teaser trailer k The Avengers: Age of Ultron

Avengers_Age_of_Ultron_poster10Po tak dlouhé době, proč se vracet teď?

Jakoby fanouškům komiksů neměl stačit nový televizní seriál Agents of the S.H.I.E.L.D.! Marvel překvapivě zveřejnil ukázku přímo z Haly H, která je většinou nepřístupná veřejnosti i internetu. Režisér Joss Whedon v ukázce představil první teaser na další dobrodružství superhrdinského týmu, který i díky němu slavil minulý rok úspěch. The Avengers: Age of Ultron patří k mnoha očekávaným hvězdným titulům roku 2015 a na zprávy o něm není nikdy brzy! Celé video vlastně nevydrželo na webu dlouho, ale ani armáda Chitauriů vám nemůže zabránit v přehrání níže přiloženého klipu.

Boje se pochopitelně i ve dvojce zúčastní Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Hawkeye (Jeremy Renner), Černá vdova (Scarlett Johansson) a plukovník Nick Fury (Samuel L. Jackson). Početná parta se tentokrát bude muset postarat, aby Zemi neovládl robot Ultron (James Spader).

Premiéra Avengers 2 je v Česku plánována na 30. dubna 2015.

 

První teaser trailer Avengers 2: Age of Ultron:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací