Nový trailer a plakáty Machete zabíjí / Machete Kills

[singlepic id=5497 w=120 h=120 float=left]Nenajal jsem si vás kvůli soucitu!

Další z trailerů k akčnímu filmu Machete zabíjí zdůrazňuje půvab svých desperátek, především Miss San Antonio v podání Amber Heard a KillJoy, kterou představuje Alexa Vega. Obě se také skví v celé své kráse na dvou nových plakátech – viz níže. V ukázce uslyšíte kus z písně Aura od zpěvačky Lady Gaga, jež ostatně sama vystupuje ve snímku jako La Cameleón.

Bývalý polda Machete (Danny Trejo) bude v pokračování svého dobrodružství pomáhat samotnému prezidentovi Spojených států (Carlos Estevéz). Šílený revolucionář Mendez (Demián Bichir) se totiž chystá odpálit smrtící střelu na Washington. Machete ovšem brzy odhalí, že největším zlosynem a mozkem operace je miliardář Luther Voz (Mel Gibson), který se snaží vyvolat celosvětové nepokoje. V dalších rolích se ve filmu objeví Michelle Rodriguez, Vanessa Hudgens, Charlie Sheen, Sofía Vergara, Antonio Banderas, Jessica Alba, Cuba Gooding Jr., Zoe Saldana nebo Marko Zaror.

Machete zabíjí má v Česku premiéru již 24. října 2013.

 

Nový trailer Machete zabíjí (Machete Kills):

 

Plakáty Machete zabíjí (Machete Kills):

[singlepic id=5513 w=400 h=680 float=center][singlepic id=5515 w=400 h=680 float=center]

(Zdroj: collider.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací