Soutěžní anketa s filmem Plán útěku o vyladěné čepice a baterky

[singlepic id=63 w=120 h=120 float=left]Kdo je větší akční hrdina? Získejme konečnou odpověď na věčnou otázku.

První část soutěžní ankety s filmem Plán útěku máme za sebou, ale rozhodovat o tom, kdo je největší akční hrdina všech dob budeme až do konce měsíce října. Budete hlasovat pro Arnolda Schwarzeneggera nebo Sylvestera Stalloneho? Kdo je podle vás lepší? Kdo je vašemu srdci nejbližší? Čí svaly jsou ocelovější? A kdo má vždy v zásobě ty nejlepší hlášky? Je to Arnold nebo Sylvester? Žádná odpověď není špatná. Všichni, kdo dají hlas svému oblíbenci, budou zařazení do slosování o tři originální baterky a dvě jedinečné čepice s motivem filmu. Soutěžní anketa probíhá opět ve spolupráci s distribuční společnost Bontonfilm a.s. Pokud se nemůžete rozhodnout, zajděte si na Plán útěku do kina, třeba pak bude vaše dilema rozhodnuto.

 

[singlepic id=5680 w=260 h=260 float=right]Pět šťastných výherců se bude radovat z jedinečné ceny s motivem filmu Plán útěku.

  • 1. výherce získá: baterku s motivem filmu
  • 2. výherce získá: baterku s motivem filmu
  • 3. výherce získá: baterku s motivem filmu
  • 4. výherce získá: čepici s motivem filmu
  • 5. výherce získá: čepici s motivem filmu

 

Soutěžní otázka zní:

Kdo je větší akční hrdina, Arnold Schwarzenegger nebo Sylvester Stallone?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 18. 10. do 31. 10. 2013.

 

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

[singlepic id=4714 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Plán útěku:Ven se ještě nikdo nedostal. Ale teď jsou na to dvaA je to tady! Událost na kterou všichni filmoví fanoušci léta čekali! Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger, dvě legendy, které v podstatě založily akční žánr, spojí své síly jako dva hlavní hrdinové v jednom filmu. Společně nakopou všem ostatním zadek v napínavém vězeňském thrilleru Plán útěku. Do supermoderního vězení, kterému šéfuje sadistický ředitel, se dostal každý z nich sám. O útěk se ale pokusí spolu a bude to poctivá akční podívaná.Ray Breslin (Sylvester Stallone) je útěkář na objednávku. Živí se totiž jako expert na infrastrukturu vězeňských zařízení. Nechává se v nich zavírat a hledá skuliny v zabezpečovacích systémech, které jsou pak následně na základě jeho analýz – a efektních útěků – odstraňovány a zdokonalovány. Nyní nastupuje výkon trestu k nové zakázce, ale ouha: vězeňský komplex, ve kterém se ocitl, byl kompletně postaven na základě jeho dosavadních poznatků a připomínek k zabezpečení věznic. Ty Ray před časem vydal knižně a pro tyranského ředitele tohoto „nápravně výchovného zařízení“ se jeho manuál stal doslova biblí. Ray se tak ocitá ve své vlastní dokonalé pasti. Nikdo navíc neví o tom, že by byl něco jiného než řadový vězeň, takže propustka na svobodu po dobře odvedené práci jaksi chybí…Po obvyklých počátečních neshodách se Rayovým parťákem v novém „domově“ stává místní vězeňský boss – Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), který si zde odpykává trest za kyber-terorismus. A jemu se ve vězení moc nelíbí. Ale kdo jiný, než tihle dva chlápci by se měl dostat přes Rayovo bezchybné zabezpečovací systémy a celou armádu dozorců pod vedením fanatického ředitele?A je to, že se oba ocitli v této bezvýchodné situaci, opravdu jen nedorozumění a shoda náhod nebo něčí pečlivě promyšlený plán?

Režie: Mikael Håfström

Hrají: Faran Tahir, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Sam Neill, Jim Caviezel, Vincent D’Onofrio, 50 Cent, Vinnie Jones, Amy Ryan

Premiera v ČR: 17. 10. 2013 (Bontonfilm)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Plán útěku:

1. Soutěž probíhá v období od 18. 10. 2013 do 31. 10. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí.  Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 18. 10. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací