Soutěž o tři suprové balíčky k filmu Machete zabíjí

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Vydejte se na akční dobrodružství s Machetem stylově ohozeni.

 

Pamatujete si na Macheteho (Danny Trejo), legendárního bývalého elitního agenta, kterého se nevyplácí naštvat? Tento rok se opět vrací na plátna kin v pokračování s názvem Machete zabíjí a bude to pořádné maso. Kromě staré známé „přívětivé tváře“ se potkáme i s dalšími esy, jako je Lady Gaga, Antonio Banderas, Vanessa Hudgens, Charlie Sheen či Sofía Vergara. Chcete-li si vychutnat první film doma na DVD a přitom se ohodit ve stylu Machete zabíjí, zapojte se do akční soutěže, kterou vám Červený koberec přináší ve spolupráci s distribuční společností EEAP Film Distribution CZ-SK s.r.o. Každý ze tří výherních balíčků obsahuje jednu kšiltovku a triko s motivem filmu a DVD se snímkem Machete.

 

[singlepic id=5681 w=320 h=240 float=right]

Tři výherci získají:

  • – 1x kšiltovka s motivem filmu Machete zabíjí
  • – 1x tričko s motivem filmu Machete zabíjí
  • – 1x DVD s filmem Machete

 

Soutěžní otázka zní:

„Jaké je oficiální datum uvedení filmu Machete zabíjí v českých kinech?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře 21. 10. – 27. 10. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se do přehledu filmů.

 

Soutěžní formulář:

[soutěž byla ukončena]

[singlepic id=5497 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Machete zabíjí:Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta.Režie: Robert Rodriguez

Hrají: Michelle Rodriguez, Antonio Banderas, Vanessa Hudgens, Charlie Sheen, Sofía Vergara, Jessica Alba, Amber Heard, Demián Bichir, Edward James Olmos, Danny Trejo, Electra Avellan, Elise Avellan, William Sadler, Billy Blair, Cuba Gooding Jr., Mel Gibson, Alexa Vega, Lady Gaga, Mike Gassaway, Crystal Martinez

Premiera v ČR: 24. 10. 2013 (EEAP)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Machete zabíjí:

1. Soutěž probíhá v období od 21. 10. 2013 do 27. 10. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost EEAP Film Distribution CZ-SK s.r.o..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 21. 10. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací