Speciální předpremiéra filmu Příběh Kmotra v Premiere Cinemas

[singlepic id=2376 w=120 h=120 float=left]Vydejte se do kina na příběh o lásce k penězům před jeho oficiální premiérou.

 

České akční kontroverzní krimi Příběh Kmotra míří do kin. Jeho oficiální premiéra je přiklepnuta na čtvrtek 24. října 2013. Pokud ale chcete vidět snímek režiséra Petra Nikolaeva, který se pouští do opravdu nebezpečných vod českých machinací, dříve, můžete si zajít na jeho exkluzivní předpremiéru do multikina Premiere Cinemas v pondělí 21. 10. v 19:00. Snímek je natočený podle skutečných událostí na základě knižní předlohy Jaroslava Kmenty „Kmotr Mrázek“. Usaďte se tedy pohodlně do sedaček, protože velmi brzy vás bude pekelně mrazit v zádech.

Co: Speciální předpremiéra filmu Příběh Kmotra[singlepic id=5703 w=250 h=200 float=right]

Kdy: 21. října 2013

V kolik: 19:00 hod.

Kde: Premiere Cinemas – Park Hostivař

 

Podrobnosti naleznete zde: Předpremiéra Premiere Cinemas

 

[singlepic id=5475 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Příběh Kmotra:Příběh Kmotra je inspirován bestsellerem Jaroslava Kmenty „Kmotr Mrázek“. Vypráví o vzestupu a pádu člověka, který se od kšeftu s digitálními hodinkami vypracoval až na pozici šedé eminence české politiky.PŘÍBĚH VELKÉ LÁSKY. LÁSKY K PENĚZŮM.

Ve filmu se střetnou dva světy – víra v právo silnějšího, chytřejšího a víra ve spravedlnost. Budete sledovat strhující souboj představitele zákona a pořádku s člověkem, který řád přizpůsobuje svým vlastním potřebám. Policista Cajthaml (Lukáš Vaculík) je celý život na stopě Kmotrovi (Ondřej Vetchý). Sleduje Kmotrovu láskyplnou péči o rodinu, jeho starost o její zajištění a jeho postupnou cestu k moci. Posedlý svou pravdou, obětuje policista vlastní soukromý život, přičemž sleduje rodinnou idylu muže na druhé straně barikády. Vliv jeho protivníka vzrůstá natolik, že dokáže narušit i struktury na straně zákona a nakonec Cajthamla připraví o jeho postavení a práci. Ten přesto s buldočí vytrvalostí věří v řád a spravedlnost napříč politickými systémy, kterými během svého honu projde.

Postava kapitána Cajthamla je holdem policistům, kteří neztratili víru, že spravedlnost má zvítězit.

Příběh Kmotra je důkazem platnosti úsloví: „S čím kdo zachází, s tím také schází.“

Režie: Petr Nikolaev

Hrají: Ondřej Vetchý, Jan Vondráček, Vica Kerekes, Kryštof Hádek, Zuzana Čapková, Vladimír Brabec, Andrej Hryc, Lukáš Vaculík, Oldřich Vlach

Premiera v ČR: 24. 10. 2013 (Bioscop)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací