Vrahouni / Killers – recenze

Znáte ten o nájemném vrahovi a blondýně?
 
 
Spencer Aimes (Ashton Kutcher) je nájemný vrah ve stylu Bond, James Bond. Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) je vážná a pečlivá blondýna po rozchodu s přítelem. Tráví dovolenou s rodiči v Nice, kde si léčí své zlomené srdce. Jak jsme viděli v traileru, narazí zde na Spencera s odhalenou hrudí a rozhodne se odvázat. Vše pomalu, ale jistě spěje k „Prohlašuji vás za muže a ženu, dokud vás smrt nerozdělí.“ Po skoku o tři roky dopředu zjistíme, že se známá svatební fráze může naplnit nečekaně brzy. I když manžílek pověsil zabíjení na hřebík, ostatní nezahalí. A když je na něho vypsána pěkně tučná odměna, ocitne se uprostřed svištících kulek i s manželkou.

Úvodní část (od seznámení do svatby) je takový nevýrazný předkrm. Hlavní chod (hon na Spencera) je pěkně kořeněný guláš. I když z počátku nevěříte, že by Kutcher uměl dát pořádnou ránu a poprat se, pomalu mu začínáte věřit. Honičky v autech, přestřelky, ale některé drsnější konce lovců odměn i tak překvapí. Závěr filmu je pestrý ovocný salát, kde se smíchalo vše, co se dalo. Něco překvapí, něco naopak ne.

Celkově by se dali Vrahouni hodnotit jako průměrná romanticko-akční komedie. Někde film mile překvapil – honičky, rvačky, černý humor. A někde naopak zklamal na plné čáře. Kutcher a Heigl se k sobě jaksi nehodí. Chemie, která by se dala krájet mezi ní a Butlerem v Chceš mě, chci tě tu zkrátka chybí. Celkově je její postava nemastná a neslaná. Podobně je na tom postava její matky Mrs. Kornfeldt (Catherine O’Hara). Otec Mr. Kornfeldt (Tom Selleck) je na tom o poznání lépe. Celkově jsou mužské postavy vykresleny přívětivěji.

Vrahouni jsou a zůstanou průměrnou romanticko-akční komedií. Něco se jim daří, někde trochu klopýtají. Pokud nepotřebujete vidět úplně odhalenou hruď Ashton Kutchera a téměř odhalenou hruď Katherine Heigl přes celé plátno, počkejte si na DVD. Uvidíme, jak dopadne film Zatím spolu, zatím živí s Tomem Cruisem a Cameron Diaz, který má podobný námět.
 

Láska na první pohled?


 

Miláčku, musíš mi koupit to nové pouzdro na zbraň od Louise Vuittona.


 

Gratuluji a přeji vše nejlepší, přežil jsi další rok!


 

45%

Vrahouni / Killers

Vrahouni jsou a zůstanou průměrnou romanticko-akční komedií. Něco se jim daří, někde trochu klopýtají. Pokud nepotřebujete vidět úplně odhalenou hruď Ashton Kutchera a téměř odhalenou hruď Katherine Heigl přes celé plátno, počkejte si na DVD.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací