Průběžné výsledky ankety: Kdo je větší akční hrdina?

[singlepic id=63 w=120 h=120 float=left]Schwarzenegger a Stallone bojují o vaše hlasy.

 

Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone patří neodmyslitelně k akčním filmům. Spatřit jsme mohli desítky snímků, kde napínají své ocelové svaly, vyhýbají se kulkám a kosí jednoho šmejda za druhým. Ovšem 17. října 2013 do našich kin přišel Plán útěku, kde se Arnold se Sylvestrem konečně potkávají jako rovnocenní partneři. Tato filmová událost stála u zrodu jedinečné akce. Snad každý filmový fanoušek musel zaznamenat nelítostnou bitvu mezi dvěma legendami, která započala 14. října 2013.

Kdo je větší akční hrdina? Kdo je podle vás lepší? Kdo je vašemu srdci nejbližší? Čí svaly jsou ocelovější? A kdo má vždy v zásobě ty nejlepší hlášky? Je to Arnold nebo Sylvester? Distribuční společnost Bontonfilm a.s. zorganizovala volby, do kterých se zapojilo jedenáct oficiálních okrsků a Červený koberec byl jedním z nich.

[singlepic id=5809 w=320 h=240 float=right]Toužíte vědět, jak si vede právě ten váš hrdina? Vyhrává nebo potřebuje lobování u vašich kamarádů a známých, kteří zatím žádnému z nich nepřidělili svůj hlas? Výsledky jsou zatím velice těsné. Z došlých více než 7000 hlasů získal Sylvester Stallone 52% díl a stal se tak prozatímním vítězem. Arnold Schwarzenegger se ale i tak může chlubit úctyhodnými 48 %. Pokud bychom se podívali na jednotlivé okrsky, Sly si jich podrobil šest a Arnold pět.

Pan Lukáš Vedral, volební analytik společnosti Bontonfilm, který volby organizoval, komentuje dosavadní výsledky takto: „Na serveru věnovaném kulturistice Arnold bez překvapení vyhrál, jeho výsledek ale nebyl tak přesvědčivý, jako bylo vítězství Sylvestra na serveru zaměřenému na box. Tady vidím hlavní rozdíl z hlediska celkového počtu hlasů. Sylvestr dokázal mobilizovat své tvrdé voličské jádro.“

Jak myslíte, že volba dopadla u nás, na Červeném koberci. Který z borců se dočkal větší podpory? Je to neuvěřitelné, ale naše výsledky se naprosto shodují s těmi celkovými. Pro Arnolda hlasovalo 48 % a Sylvestera 52 % z vás. Nic ovšem není definitivní, protože naše soutěžní anketa se definitivně uzavírá až 31. října 2013.

plan_uteku_bl_anketa2

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací