Na novinářskou projekci filmu Křídla Vánoc dorazili herci i tvůrci

[singlepic id=5228 w=120 h=120 float=left]Křídla Vánoc se připravují na svoji slavnostní premiéru.

 

 

Obchodní centra se pomalu, ale jistě halí do vánočních dekorací. Hektické, ale přitom nejkrásnější svátky roku tu budou co nevidět. Film Křídla Vánoc, který vstupuje do českých kin 14. listopadu 2013 se, jak již název napovídá, odehrává právě v tomto magickém čase. Režisérka Karin Babinská natočila snímek, jenž vypráví o tom, že některá naše přání mohou být vyslyšena.

Poslední říjnový den se v multikině CineStar Anděl uskutečnila novinářská projekce vánoční romance s následnou tiskovou konferencí. Sál doslova přetékal zvědavými diváky (recenzi snímku si budete moci již brzy přečíst na našich stránkách). Ihned po skončení promítání se konala tisková konference. Bohatou filmovou delegaci otevírala režisérka Karin Babinská s producentkou Veronikou Schwarczovou, které se svěřily, že měly pocit, že během natáčení nad nimi opravdu drží ochrannou ruku andělé. Dále jsme se mohli potkat s Vicou Kerekes, Davidem Novotným, hlavním kameramanem Martinem Doubou a zvukařem Jiřím Klenkou.

Setkání se neslo ve velmi uvolněném a přátelském duchu. Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout v malé ochutnávce níže nebo v obsáhlejší fotogalerii na našem FB profilu. Zabrouzdejte i do historie článků k filmu Křídla Vánoc a začtěte se do článků „Z natáčení“.

 

[singlepic id=5887 w=600 h=400 float=center][singlepic id=5888 w=600 h=400 float=center][singlepic id=5889 w=600 h=500 float=center]

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací