Slavnostní premiéra filmu Křídla Vánoc byla plná lesku

[singlepic id=5228 w=120 h=120 float=left]Tisíce světýlek i VIP hosté uvedli Křídla Vánoc do našich kin.

 

Nový český film Křídla Vánoc je napjatě očekáván z mnoha důvodů. Jeho režisérkou je velmi talentovaná Karin Babinská, která již slavila úspěch se snímkem Pusinky. Příběhem nás budou provázet Richard Krajčo, Vica Kerekes, Jakub Prachař, David Novotný, Vanda Hybnerová, Lenka Vlasáko-vá, Viktor Preiss, Vilma Cibulková, Zdena Hadrbolcová, Stanislav Zindulka a mnoho dalších známých tváří. Velkými tahouny jsou i kouzelná vánoční tématika a ústřední píseň Cesta.

Křídla Vánoc oficiálně vstoupí do českých kin již ve čtvrtek 14. listopadu 2013 a středa 13. 11. se navíc ponese v duchu celé řady předpremiér. Ovšem slavnostní premiéru má již vánoční romance za sebou. Ta se uskutečnila v pondělí 11. 11. v multikině CineStar Anděl v Praze. Do svátečně vyzdobeného kina provoněného vůní cukroví zavítali všichni představitelé hlavních rolí, půvabná režisérka i veledůležitý filmový štáb, který sice na plátně nespatříte, ale bez něho by snímek neměl šanci vzniknout. Jmenujme například producentku Veroniku Schwarczovou a hlavního kameramana Martina Doubu. I v hledišti, které téměř praskalo ve švech, jsme mohli zahlédnout mnohé celebrity. Jakuba Prachaře přišla podpořit jeho manželka, Agáta Prachařová (Hanychová).

Toužíte vidět, jak to na akci vypadalo? Menší ochutnávku naleznete pod článkem, ale opravdu obsáhlé fotoalbum na vás čeká na našem FB profilu.

 

[singlepic id=6014 w=500 h=600 float=center][singlepic id=6015 w=500 h=600 float=center][singlepic id=6016 w=500 h=600 float=center][singlepic id=6017 w=500 h=600 float=center][singlepic id=6018 w=500 h=600 float=center]

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací