Nový trailer Vampýrská akademie / Vampire Academy

„Zmizni, krvavá děvko, ten je teď můj!“
 
 
Vampýrská akademie, první část ságy od spisovatelky Richelle Mead, konečně dostala plnohodnotný oficiální trailer, který ji bude prezentovat v kinech.

Rose Hathaway (Zoey Deutch) je Dhampýr – napůl člověk/upír, smrtelný vampýr žijící v našem světě. Jejím úkolem je chránit umírněné Moroje před Strigoji – upíry, kteří svou magii a duši vyměnili za nesmrtelnost. Především se ale musí postarat o svou kamarádku, princeznu Vasilisu „Lissu“ Dragomirovou (Lucy Fry). Dva roky po svém útěku jsou násilně zpět odvlečeny do školy pro Moroje i jejich strážce – Akademie svatého Vladimíra, kde se Rosina obnoveného tréninku ujme Dimitrij Belikov (Danila Kozlovskij). Děvčata si musí dát pozor na Strigoje, morojské politiky, ale také na otravné spolužáky. Dále budou ve filmu hrát Olga Kurylenko, Gabriel Byrne, Dominic Sherwood, Sarah Hyland, Cameron Monaghan, Sami Gayle nebo Joely Richardson.

Česká premiéra  je naplánovaná  na 13. února 2014.

 

Nový trailer Vampýrská akademie (Vampire Academy):

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací