Film o filmu režiséra Zdeňka Trošky Babovřesky 2

babovresky_2_plakatVesnička Babovřesky po roce opět přivítala filmový štáb.

Letos v únoru česká kina doslova ovládla letní komedie režiséra Zdeňka Trošky Babovřesky. Podívat se na eskapády svérázných postaviček přišlo jen během premiérového víkendu 140 236 diváků. Přízeň publika ale neochabovala a ještě několik týdnů poté jsme film nacházeli mezi TOP 5 nejnavštěvovanějšími snímky týdne. Tato obrovská popularita přivedla tvůrce k prosté myšlence, natočit po vzoru Slunce, seno,… novou trilogii.

Jste zvědaví, jak natáčení pokračování probíhalo, kdo měl problémy se zapamatováním si textu či zda na filmový plac po celou dobu krásně svítilo sluníčku? Odpovědi na všechny tyto otázky naleznete v téměř třináctiminutovém Filmu o filmu. Pokud vás video pozitivně naladí a budete se chtít o filmu dozvědět více, mrkněte se na naši stránku se snímkem Babovřesky 2. Naleznete tu oficiální synopsi, trailer i obsáhlou fotogalerii.

Film Babovřesky 2 vstoupí do českých kin 20. února 2014.

 

Filmu o filmu Babovřesky 2:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací