Novinářskou projekci Klaunů sledoval i herec Jiří Lábus

[singlepic id=5434 w=120 h=120 float=left]Tiskovou projekci zkrášlily Eva Jeníčková a francouzská kráska Julie Ferrier.

 

Letošní závěr roku je velmi bohatý na zajímavé snímky. Klauni, kteří vznikli v česko-finsko-lucembursko-slovenské koprodukci, rozhodně stojí za zhlédnutí. Režisér Viktor Tauš nás seznamuje s Oskarem (Didier Flamand), Maxem (Oldřich Kaiser) a Viktorem (Jiří Lábus), kteří se kdysi proslavili díky jejich klaunské skupině Busters. Ovšem, doby jejich největší společné slávy již dávno pominuly. Jak dopadne jejich setkání po letech a co vše jim osud přichystal, zjistíme již 28. listopadu 2013, kdy film oficiálně vstupuje do českých kin.

První diváci ale měli možnost Klauny spatřit již začátkem tohoto týdne. V úterý 19. listopadu 2013 se v multikině CineStar Anděl konala nejen novinářská projekce, ale i tisková konference. Svojí účastí snímek podpořili herecké hvězdy jako je Jiří Lábus, Eva Jeníčková a Julie Ferrier. Z tvůrčího týmu dorazil režisér Viktor Tauš, scénárista Petr Jarchovský, autor námětu a režisér i scénárista klaunerií Boris Hybner a další osobnosti, bez kterých by film neměl šanci vzniknout. Přítomné novináře a diváky nejvíce pobavil Jiří Lábus, který například popisoval svou každodenní proměnu v obtloustlého Viktora. Jak to na akci vypadalo a jak nám zkrásněla oblíbená Vendulka Utěšitelka, naleznete v malé ochutnávce pod článkem a v obsáhlejším fotoalbu na našem FB profilu.

[singlepic id=6135 w=500 h=600 float=center]

[singlepic id=6136 w=500 h=600 float=center]

[singlepic id=6137 w=500 h=600 float=center]

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací