Slavnostní premiéra Klaunů byla plná hvězd i červených nosů

[singlepic id=5434 w=120 h=120 float=left]Do multikina CineStar Anděl dorazila bohatá filmová delegace s mezinárodní účastí.

 

Od čtvrtka 28. listopadu 2013 můžete v kině zhlédnout příběh tří kamarádů, kteří si jako životní poslání vybrali bavit lidi. Že tento úkol není vždy jednoduchý, nám dojemným a zároveň vtipným způsobem ukáží Oscar, Max a Viktor, bývalí členové skupiny Busters. Film Klauni dal opět dohromady oblíbenou dvojici Oldřich Kaiser a Jiří Lábus. Třetího do party ztvárnil nadaný francouzský umělec Didier Flamand.

[singlepic id=6180 w=300 h=300 float=right]Snímek vznikající v česko-finsko-lucembursko-slovenské koprodukci ve středu 27. listopadu 2013 zahájil svoji jízdu českými kinosály slavnostní premiérou, která se neobešla bez hojné filmové delegace. Eva Jeníčková, filmová manželka Oldřicha Kaisera, dorazila i se svými filmovými dětmi a neuvěřitelně poslušným pejskem. Ona i čtyřnohý mazlíček nepodcenili přípravu. Štíhlounká Eva oblékla svůdné bílé šaty s propracovanými detaily a věrný společník slušivou kravatu. Projekci přišel podpořit i režisér Viktor Tauš, režisér klaunérií a autor námětu Boris Hybner a představitel jedné z hlavních rolí, dobře naladěný Jiří Lábus. Mezi hvězdnými hosty ale nebyla slyšet pouze čeština. Tuto akci si nenechala ujít ani francouzská kráska Julie Ferrier a finská herečka Kati Outinen. Zajímavostí je, že Outinen se svoje repliky foneticky naučila, tudíž ve filmu uslyšíme její skutečný hlas.

Nikomu z přítomných bezesporu neunikly slečny a dámy s červenými nosy, které oslovovaly hosty v předsálí a příjemně dokreslovaly atmosféru premiéry. Pokud jste se chtěli i vy vyzbrojit charakteristickou klaunskou pomůckou a doladit tak vámi zvolený outfit k dokonalosti, mohli jste si červenou bambulku od nich zakoupit a zároveň tak podpořit Program Pět P, který se snaží pomáhat dětem, jimž se nedaří úplně dobře.

Nechte se i vy pohltit atmosférou, která na akci panovala. Opravdu obsáhlou fotogalerii naleznete na našem FB profilu. Chystáte-li se na Klauny do kina, určitě oceníte i naši recenzi snímku.

[singlepic id=6179 w=500 h=500 float=center][singlepic id=6181 w=500 h=500 float=center][singlepic id=6182 w=500 h=700 float=center]

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací