Prohlédněte si dva oficiální teaser trailery Dědictví aneb Kurvaseneříká

[singlepic id=6228 w=120 h=120 float=left]Pokračování filmového Dědictví se neobešlo bez charakteristického vulgárního výrazu.

 

Jste zvědaví, kam osud zavál Bohuše (Bolek Polívka) a jeho milovanou Vlastičku (Dagmar Veškrnová-Havlová)? Mladinký vesnický milionář se v průběhu let samozřejmě změnil. Zestárl, přibral a na své konto připsal další lákavé sumičky, ale svoji vytříbenou slovní zásobu nechal netknutou. Ve snímku se potkáme se spoustou starých dobrých známých, jako je Arnošt Goldflam, Miroslav Donutil a Ivana Chýlková. Návrat hlásí i „božský“ Karel Gott. Mezi krásné posily týmu patří Anna Polívková (dcera Bohuše) a Jitka Čvančarová.

Dědictví aneb Kurvaseneříká se právě těší postprodukční péči. S finální verzí bychom se měli v kinech seznámit 6. 2. 2014. Než ale nastane únor a s ním spojený souboj Dědictví a Babovřek (premiéra 20. 2. 2014), prohlédněte si zde umístěné dva oficiální teaser trailery a fotogalerii na naší stránce věnované pouze Dědictví aneb Kurvaseneříká.

 

Dědictví aneb Kurvaseneříká (2014) – oficiální teaser trailer 1:

 

Dědictví aneb Kurvaseneříká (2014) – oficiální teaser trailer 2:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací