„Děsná“ soutěž o 4 DVD s filmem Scary Movie 5

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Zpestřete si odpoledne soutěží a zhlédnutím bláznivé komedie Scary Movie 5.

 

Ubijí vás chladné prosincové počasí a plískanice? Komedie plná taškařic a smíchu je nejlepším lékem na zvednutí nálady. Již páté pokračování série Scary Movie si utahuje nejen z populárních snímků, ale i ze světoznámých celebrit. Sami sebe si tu totiž zahráli Charlie Sheen a Lindsay Lohan. Režisér Malcolm D. Lee je ani trochu nešetřil a pustil se do střemhlavého útoku zaměřeného na jejich opilecké a soudní eskapády. Zapojíte-li se do naší aktuální soutěže, můžete vyhrát jedno ze čtyř DVD právě s filmem Scary Movie 5. Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

 

[singlepic id=6273 w=260 h=260 float=right]Každý ze čtyř výherců získá DVD s filmem Scary Movie 5:

  • Formát obrazu: 16:9
  • Celková stopáž [min]: 86
  • Dabing: CS 5,1 EN 5.1
  • Titulky: CS

 

Soutěžní otázka zní:

Kdy měl film Scary Movie 5 premiéru v českých kinech?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 9. 12. do 15. 12. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se do přehledu filmů.

 

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

[singlepic id=3569 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Scary Movie 5:Pátá a poslední kapitola čtyřdílné trilogiePátý díl legendární série hororových parodií Scary Movie slibuje návrat na začátek. Tedy k neuvěřitelně hrubozrnému humoru, který je ale podáván tak rafinovaně a bezelstně, že vás bude prostě bavit. Postarat by se o to měl především scenárista David Zucker, který je podepsaný pod všemi díly Bláznivé střely a pod kultovní komedií Připoutejte se, prosím! Že půjde o skutečně „děsnej biják“ nezaručí jen bezpočet odkazů na ty nejúspěšnější filmy posledních let, ale i obsazení, jemuž vévodí nejzlobivější herci současnosti, Charlie Sheen a Lindsay Lohan.Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární“ horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý.

Kromě strašlivého ducha vás jistě spolehlivě vyděsí i Charlie Sheen a Lindsay Lohan, kteří tu hrají sami sebe a celkem odvážně snášejí vtípky na účet vlastních alkoholových eskapád a soudních stání. Navzdory tomu, že jde o „pouhou“ parodii, nenechali tvůrci nic náhodě a představitelka Jody (Ashley Tisdale) dokonce absolvovala důkladnou baletní průpravu, aby byla v tanečních scénách co nejpřesvědčivější (a to i v těch, kdy si do ušlechtilého baletění střihne jeden přirozený porod).

Režie: Malcolm D. Lee

Hrají: Terry Crews, Charlie Sheen, Katrina Bowden, Jerry O’Connell, Kate Walsh, Lindsay Lohan, Molly Shannon, Sarah Hyland, Snoop Dogg, Ashley Tisdale, Tyler Posey, Heather Locklear, Simon Rex, Bow Wow

Premiera v ČR: 2. 5. 2013 (Forum Film Czech)

Na DVD v ČR: 28. 8. 2013 (BontonFilm,a.s.)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Scary Movie 5:

1. Soutěž probíhá v období od 9. 12. 2013 do 15. 12. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 4 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 9. 12. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací